Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
hát ezt igy nem tudom, jobb ha kitapasztalod...
csinálj probákat 1-2 perces avival, és mindgyiken más méret legyen...
én azt csináltam, hogy lementettem proba_16, proba_18, stb néven a avikat, (kb 10 sec-esek voltak) és azokon volt a felirat...
a 16 meg a 18 a betüméret volt, amit használtam rajta...hamar rájössz melyik a jó -
sirdani
tag
És igen sikerült! Delay-oltam 2 másodbercel a hangot és így tökéletes lett! Bár így legalább rájöttem hogy a VBR-es hang egy kicsit problémás. Úgy csináltam meg hogy meghallgattam hogy a 10-ik másodpecben van egy telefonbúgás (a filmben). A Cbr hangos filmben ez a búgás a 8-ik másodpecben volt így hozzáadtam 2 másodpercet és tadaa tökéletesen megy!

[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
''A Demux nem jó mert rövidebb hangot csinál.''
Hát az meg hogy a pékbe lehet.
Annak a demuxnak mindenféle változatás nélkül ki kéne szednie a hangot legyen az MP3, WMA, WAV vagy AC3.
Én ezt a VirtualDub-ot hagynám a fenébe a helyedben. Nem véletlen, hogy a GKnot mellé is a Mod verziót teszik. Szerintem szedd le a VDub Mod-ot innen [link] és próbálkozz azzal. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, hogy mi lehet nálad a gond, de én most kipróbáltam VirtualDub Mod 1.5.10.2-vel, és minden gond nélkül ki tudtam cserélni a hangot CBR-re. Streamlist -> demux -> konvertálás -> Add -> Save As AVI...
Felíratot pedig még sose égettem rá AVI-ra de ha jól emlékszem, akkor VobSub-al érdemes. A VobSub-ban pedig minden beállítható (pozíció, méret, talán még a szín is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Death Stranding Director s Cut
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Annak a demuxnak mindenféle változatás nélkül ki kéne szednie a hangot legyen az MP3, WMA, WAV vagy AC3.