- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Magisk
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
polip
addikt
hát ezt igy nem tudom, jobb ha kitapasztalod...
csinálj probákat 1-2 perces avival, és mindgyiken más méret legyen...
én azt csináltam, hogy lementettem proba_16, proba_18, stb néven a avikat, (kb 10 sec-esek voltak) és azokon volt a felirat...
a 16 meg a 18 a betüméret volt, amit használtam rajta...hamar rájössz melyik a jó -
sirdani
tag
És igen sikerült! Delay-oltam 2 másodbercel a hangot és így tökéletes lett! Bár így legalább rájöttem hogy a VBR-es hang egy kicsit problémás. Úgy csináltam meg hogy meghallgattam hogy a 10-ik másodpecben van egy telefonbúgás (a filmben). A Cbr hangos filmben ez a búgás a 8-ik másodpecben volt így hozzáadtam 2 másodpercet és tadaa tökéletesen megy!
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
''A Demux nem jó mert rövidebb hangot csinál.''
Hát az meg hogy a pékbe lehet.Annak a demuxnak mindenféle változatás nélkül ki kéne szednie a hangot legyen az MP3, WMA, WAV vagy AC3.
Én ezt a VirtualDub-ot hagynám a fenébe a helyedben. Nem véletlen, hogy a GKnot mellé is a Mod verziót teszik. Szerintem szedd le a VDub Mod-ot innen [link] és próbálkozz azzal. -
-
<Adamsky>
nagyúr
Nem tudom, hogy mi lehet nálad a gond, de én most kipróbáltam VirtualDub Mod 1.5.10.2-vel, és minden gond nélkül ki tudtam cserélni a hangot CBR-re. Streamlist -> demux -> konvertálás -> Add -> Save As AVI...
Felíratot pedig még sose égettem rá AVI-ra de ha jól emlékszem, akkor VobSub-al érdemes. A VobSub-ban pedig minden beállítható (pozíció, méret, talán még a szín is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest