Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinca
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Drótszamár! Sajnos, nem tudtam megnyitni, amit átküldtél, mert nem találok linket, de biztosan sikerült. Neked! De nem nekem. Én is meg akartam csinálni, ahogy leírtad, de egy fekete videót kaptam (legalább nem volt pöttyös). Azt hittem azért, mert a Pass 2 előtt későn mentem vissza a videó elejére és már elkezdte a folyamatot. A 2 Pass között és a 2. után ezt a hibaüzenetet kaptam:

Amikor feljött ez az ablak, leokéztam. Nem tudom, hogy a másikban pontosan ezek a számok voltak-e, de formailag így nézett ki.
A lükeségem miatt meg akartam ismételni az egész műveletet, de nem tudta megnyitni a fájlt (és egy másik mp4-et sem). Itt a hibaüzenet:

Valaminek a torka véres, de nem tudom, minek!?
-
Vinca
csendes tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Köszönöm, Drótszamár! Ez egy rövid próbavideó, de a lényeg, a kameramozgás, benne van:
A Pass 1-nél még nem állítottam outputot (ezt egy leírásban sem találtam), csak a Pass 2 után, a mentésnél: old format avi Minden beállítást változatlanul hagytam (kivéve a Pass 2-nél a no borders-t) azért, hogy csak egyszer az életben kapjak már pöttyetlen kimenetet!!!
Egyébként tegnap este bukkantam erre az oldalra, rendesen leírja, persze kérdés, hogy működik-e?
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Gyors és éles, 120 alatt: Acer Predator XB273K V5
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topic
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- Latitude 5400 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Silvercrest Rajztábla
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest