Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
aclandiae
üzenetére
Kezdem elveszteni a fonalat, hogy miből mit csinálsz.
A fourCC rész az x264-nél csak egy tag, amit beleír a film fájlba, néha kompatibilitási okokból szükség lehet, hogy ne h264 legyen a fájlban, hanem H264. Ez viszont minket nem érint, max pár régi médialejátszónál lehet szükséges, hagyd alapon.
-
Balinov
titán
válasz
aclandiae
üzenetére
udv,
ahogy elnezem, nagyjabol 2 lehetoseged van vdub-ban mts fajlok szerkesztesere.
Vagy ezt a DirectShow plugint letoltve,majd vdub plugins konyvaraba (ha nincs ilyen konyvtar, hozz letre a vdub mappajaban egy Plugins almappat es tedd oda), igy elvileg be tudja olvasni ezt a fajlt, amivel utana a kivant muveleteket meg tudod csinalni. Bar, ahogy a videohelp-es forumot olvasom, ez sok esetben nem mukodik.
A masik, amit meg javasolnek, hogy telepitsd fel az AviSynth-et, majd az mts fajl mappajaban hozz letre notepaddal egy avs fajlt, aminek a tartalma valahogy igy nezzen ki
DirectShowSource("c:\folder\myclip.mpg", fps=25)
ertelemszeruen az eleresi utat ill. fajlnevet pontosan meg kell adni a szkriptben, meg az fps-t is. Majd ezt a fajlt nyisd meg, parameterezd, es kodoltasd.
Sajna meloban vagyok, es hirtelen nem talaltam letoltheto parmegas mts fajlt,hogy pontosabbat tudjak ajanlani.
remelem segitettem valamennyire
udv
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest