Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam, de ilyet problémát még nem találtam.
Van egy (több is van) DV avi-m frissen bedigizve D8 kazettáról, 28804 kb/s, 720x576, stb. szal nagy mint a dög. Ez a tesztfile (amivel próbáltam) 300 megás, de szeretném, ha a 15 gigásokkal is működne.
DivX-be akarom konvertálni VDubbal. Ez itten [link] aszondja, hogy először multipass, 1st pass-al nyomassuk le. Majd multipass, nth pass-sal írjuk felül egy-kétszer (mindig ugyanazt a file-t). (Ezt amúgy tényleg így kell?)
Na, és a baj ott jön, hogy a 1st pass még lefut, de mikor elindítom a második kört nth passal, akkor a VDub elszáll. Igaz, intelligensen száll el, felajánl logfájlmentést, kilépést, meg mondja hogy memóriakicímzés miatt van ez az egész...De én ezzel mit kezdjek?
(Crash reason: Access Violation
Crash context: An out-of-bounds memory access (access violation) occurred at 02d53c37...)
Rengeteget próbálgattam már, csináltam még kisebb file-t is, azzal többnyire lefutott a sokadik pass is, de hát b***hatom.
Próbáltam egy 80 megás divx avit is átkonvertálni kisebb bitrátájú szintén divx-be. Ott már a 1st passnál kifagy, ha jól emléxem.
Nem bírom behatárolni, hogy mitől van ez az egész.
Bocs, hogy sokat írtam, főleg ha csak egy sor a válasz. Legyen úgy!
köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszi