Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds FE - rajongok és jajongok
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanci51
tag
Hali!!!

Fönt elfelejtettem megírni, hogy a képarány mindkét létrejött *.avi-nál ugyanaz!
Azaz 4:3
Namármost, ha a stáblistát ugyan azzal a beállítással vágnám (pl.; oldalanként 41 offset), akkor a stáblista néhány felirata részben vagy egészében lemaradna.
Tehát; Video/Filters/Resize/Kropping beállítom a jobb- (X1) és baloldali (X2) értékeket a stáblistához (minden olvasható legyen,és nem baj ha alul és fölül marad fekete csík), majd ezek ismeretében beállítom az Y1 és Y2 értékét.
Ugyan ezt teszem a végével, ha szükséges(az eredeti méretarányok megtartásával- 352/288)! És mentem (Save As…).
A film középső részét pedig úgy vágom meg, hogy megkeresem az Y1 és Y2 értékét, végül beállítom X1-X2 értékét az előzőek ismeretében. Ennél a beállításnál természetesen figyelembe veszem, hogy a „téma” lehetőleg ne csússzon el (ne kerüljön túlzottan jobb-, vagy baloldalra). Viszont se alul, se fölül csík nem látható.(Save As…)
Újból kérdezem; VD-al össze tudom-e illeszteni, vagy más progi kell, s ha ez utóbbi, akkor mi a neve,
vagy;
VD-vel meg lelehet-e csinálni egymenetben az egészet?
A Premiere-t ne ajánljátok, mert az Direct Stream Copy-t nem tudja (legalábbis én ilyen beállításról még nem tudok vagy nem próbáltam, AC3 hangkodek-je pedig nincs), meg lassú is.
És egyébként is! Ez a VD Topik-ja-ja!
Csá!!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Bomba ár! Lenovo Miix 520-12IKB : i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Újból kérdezem; VD-al össze tudom-e illeszteni, vagy más progi kell, s ha ez utóbbi, akkor mi a neve,