- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Tényleg ilyen jól fotóz a Nubia közelgő csúcskészüléke?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Új hozzászólás Aktív témák
-
pibácsi
senior tag
válasz
alcapone386 #2212 üzenetére
Szia alcapone386!
Már a DV digitalizálás topikban is olvastam a kérdésedet és meg is válaszoltam. Ott nem figyeltem, hogy a VirtualDub-ot alkalmazod. Hát azzal egyébként sem a legjobb felvinni a gépre. Vannak erre alkalmasabb és egyszerűbb progik, de nem minden capture program alkalmas arra, hogy ezeket az adatokat felvegye. Még a nagyobb szerkesztőben találhatók sem. Én egyet tudok ajánlani, az itt valahol már említett "Enosoft DV Processor" kis progit, aminek a házi alkalmazása ingyenes és amivel több dolgot/adatot át lehet venni együtt a videóval FireWire kábel alkalmazásával. Mondjuk alapból nem a megszokott helyre teszi, bár be lehet állítni a "configure" pozícióban azt is, és kijelölni a pipákkal, hogy melyik adatot hagyja rajta. A jobb oldali monitor alatt a lenyílósban be kell jelölni, megnevezni a fájlt és így DV-2-be kell átvenni és akkor az eredeti váltottsoros fájlt kapod. Ha közben megpróbál beindítani valami más szerkesztő progit, akkor azt le kell állítni a piros x-el. A bal oldali "Enable RemoteDV" kockát be kell jelölni, mert így indítja a monitor alatt lévő gombokkal a kamerádat, ha nincs bepipálva, akkor kézzel kell kezelned a kamerát. Szokni kell.A középső "ByPass"-t nem kell pipálni, mert akkor kihagyja a középen bejelölteket. Középen fent be kell jelölni az "Aut" kockát és a "Text Overlay" kockát. (a többit nem). Ezután itt a "configure" részt megnyitva oda kell huzogatni a kis csíkokat, ahol meg akarod jeleníteni. A felvételt középen indítod. (ha nem megy, akkor előbb elindítod a baloldali monitor alatt éa úgy a középső Run füllel.). Ezt egy arra alkalmas videó szerkesztővel meg kell vágni és DVD-t lehet készíteni belőle, ha kell.Üdv. Pibácsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- VoIP telefonálás
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest