- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alcapone386
őstag
válasz
pibácsi #2218 üzenetére
Az első program amit írtál, az nagyon bejött, de valamiért nem veszi át a teljes dideó anyagot. Pl 60 perc van felvéve, de csak 25 percet vesz át. Utána újra kezdi a számozást. Lehet kivették két felvétel között a kazettát a kamerából és ez megzavarja a programot. Nem tudod, hol lehet beállítani, hogy egyben megállás nélkül vegye át a kazit?
Amit másodszorra linkeltél CaptureFlux 5.2.3 . Ez is jó lenne, de nem találom hol lehetne beállítani a dátumot és időt
v6.0.5.0 erre nem dobott találatot a google
-
Aureal
őstag
válasz
pibácsi #2185 üzenetére
Köszönöm szépen!
Hallottam már ezekről a progikról, de csak az Xmediat használtam régebben telefonra kisebb videókat konvertálni. Sajna a mai formátumoktól rögtön összeomlik nálam és hát elég lassan is dolgozott mondjuk a Vdub-hoz képest pl. xvid/avi anyagnál. Utána AnyVideoConvertert is használtam erre, csak ott meg kép-hang csúszások voltak. A cimborám ajánlotta nemrég a Freemake progit, az nagyjából tűrhető, csak hülye GUI-ja van és ő is lassan konvertál sajna, de viszonylag ritkán kell. A Vdub viszont jó kis pörgős vágó progi, azt szeretem. Akkor Avidemuxszal áttesszük ha megy aviba, hátha úgy már megeszi a Vdub is... -
detroitrw
addikt
-
detroitrw
addikt
válasz
pibácsi #2059 üzenetére
én csak azt nem értem mikor tűnik már el a virtualdubmod a köztudatból!
az egy ősrégi verzió, mellesleg annak van "saját" avisynth-e így amiket telepítesz azokat lefogadom nem is használja!szal tessék letölteni innen egy verziót és boldogan használni
nem véletlenül írtam hogy én a Vmod-ot nem használom pont ezek miatt, az tény hogy van 1-2 jó funkciója de nem ér fel a mostani virtualdub verziókhoz -
detroitrw
addikt
-
detroitrw
addikt
-
detroitrw
addikt
válasz
pibácsi #2052 üzenetére
Szia!
én a mpeg, mp4, flv -hez leginkább a ffms-2.17-cplugin.7z -et használom. De sokszor az alap DirectShow is megnyitja
Persze ebbe is akad olyan hogy nem tudja lekezelni a videót (valszeg a videó kompatibilitási problémái miatt) ...
ha ezt kicsomagolva berakod az AviSynth 2.5\plugins\ mappába (persze elötte töröld a másik ffm fájlokat) akkor onnantól egy egyszerű parancssal tudod behivatni a dekódolót:
FFmpegSource("x:\bemenet.kit", vtrack = -1, atrack = -1)nem tudom az avisynth-ből melyik van telepítve de én ezt ajánlom AviSynth 2.6.0 alpha 3
ill. itt szokták frissíteni a avisynth.dll -t, hátha ennek a cseréje is majd segítalap codec amit használok az a k-lite mega csomag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest