Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aclandiae

senior tag

Kipróbáltam a javaslatokat, végül a kettőből hoztam össze a megoldást, 64 bites rendszeren nem megy minden a legsimábban. Nekem a VirtualDub Mod sokkal szimpatikusabb kezelőfelületet ad, mint a sima VD. Betöltöm a felvett filmet, kimentem a hangját, majd mp3-ba alakítom Audacityvel. Lementem a filmet H264-el hang nélkül, majd hozzáadom a hangot, ami kb 7 sec ideig tart. Ezzel egy 2,89GB-os filmből, ami 56 perces volt, készült egy 401 MB-os átalakítás, hanggal együtt. Részemről ez szimpatikus méret.

Azt azért megkérdezem: a Lame mp3 telepítése után miért nem jelenik meg a 48000/96 stereoban a listában? Miért csak mono látható?

Kicsit más téma: DVD-ről hogyan lehet átalakítani avi-ra? Nekem iso formátumok vannak, ebből indulnék el. A google sok találatot ad, de a leírás vagy nagyon régi, vagy olyan programokat kér ami nem megy W7-en, vagy már le sem tölthető.
    Próbáltam a Nero Recode funkciójával, de az mp4-be alakít át, és nem árul el semmit egy-egy menüpontról. Valamint csak mérete adhatsz meg a konvertáláskor, és kiveheted a +hangsávokat/nyelveket.

Új hozzászólás Aktív témák