- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Google Pixel topik
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Kipróbáltam a javaslatokat, végül a kettőből hoztam össze a megoldást, 64 bites rendszeren nem megy minden a legsimábban. Nekem a VirtualDub Mod sokkal szimpatikusabb kezelőfelületet ad, mint a sima VD. Betöltöm a felvett filmet, kimentem a hangját, majd mp3-ba alakítom Audacityvel. Lementem a filmet H264-el hang nélkül, majd hozzáadom a hangot, ami kb 7 sec ideig tart. Ezzel egy 2,89GB-os filmből, ami 56 perces volt, készült egy 401 MB-os átalakítás, hanggal együtt. Részemről ez szimpatikus méret.
Azt azért megkérdezem: a Lame mp3 telepítése után miért nem jelenik meg a 48000/96 stereoban a listában? Miért csak mono látható?
Kicsit más téma: DVD-ről hogyan lehet átalakítani avi-ra? Nekem iso formátumok vannak, ebből indulnék el. A google sok találatot ad, de a leírás vagy nagyon régi, vagy olyan programokat kér ami nem megy W7-en, vagy már le sem tölthető.
Próbáltam a Nero Recode funkciójával, de az mp4-be alakít át, és nem árul el semmit egy-egy menüpontról. Valamint csak mérete adhatsz meg a konvertáláskor, és kiveheted a +hangsávokat/nyelveket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- OpenWRT topic
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest