- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beeeeerka
tag
válasz
#65675776 #1415 üzenetére
Szia,
TV@nywhere Plus ( SW-es ) TVkari gyári PVR - a legfrisseb verzió, nem VDub. Ennyire vacak lenne ?
DVD/PAL formátumban tudok vele tűrhetően digizni, majd a cuccot DVD-re írni, de ez nem mindig elég, csak ha egy-egy film rámegy egy lemezre ( vagy kettévágva kettőre ). De ha sorozatokat tennék fel ( ~ 30/40p epizódok ) többet is egy lemezre, akkor bosszantó, hogy a következő rész már nem fér rá 1-2p híjján, ezért gondoltam vmi jobban/másképp tömörítettre.
A DVDPlayám „tud” Mpeg4-et, de ez csak egy konténer, azon belül mire van még szükség, hogy fenti célból használható is legyen ?
GSpot-tal megnéztem a telepített kodekeket: [link], hát ledöbbentem, amikor 222 darabot jezett ki ( X-kodekpakk és XP-kodekpakk van telepítve, meg a Microsoft Mpeg4 ), de a TVkari mégsem találja az Mpeg4-et közvetlenül telepítés után újraindítással sem ( #1408 ).
Itt [link] mik azok a tételek, amiket figyelni kell, ami fontos ?
Meglévők kodekek listája ( kell ez mind, nem fognak összeakadni ? ):
[link],
[link],
[link],
[link],
[link].Ez az egész aVDub-ról szól, én végigolvastam valamennyi hsz-t, de nem sok eredménnyel, nagyon láma vagyok hozzá.
Amit eddig megértettem: A VDub csak *.avi fájlokat tud kezelni. Na ez máris problémás, mert a TVkari gyári PVR-jével nem tudok hibátlan felvételt készíteni, a hang mindig elcsúszik, míg a DVD/PAL formátum elfogadható.
A VDub-hoz próbálok most tutorialokat keresni, hogy ne csak a hsz-okban jelzett problémákat lássam. Legutóbb találtam egyet az „ebookz.hu”-n, amit elolvastam, de abban csak a keret körülvágása, a film átméretezése, valamint a tömörítés van leírva, pl. a felvételkészítésről semmi. Szükségem lenne egy teljesen átfogó tutorialra, ha tudsz ilyet, küldd el a linkjét lécci. Annyira részletes/bonyolult a prg beállítása, hogy másképp nem fogok vele boldogulni, hiába a legjobb szándékú tanács. Kicsit hosszadalmas lenne a menüpontok beállításainak tételes leegyeztetése, nem is akarok senkit ilyesmivel zaklatni. Én még azt sem tudom igazán, hogy mit is kérdezzek, így elég nehéz válaszolni.
Üdv: B.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Silent Hill f teszt
- Egérpad topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -60% i5-1135G7 16/256 Retina
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3060 12GB , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gainward GeForce RTX 4070 12GB DDR6X Panther GARI: 2026.07.26.
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest