- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #2440 üzenetére
Nem, de a wifi része már jó, egyelőre elég az is.
-
kusztax
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #2436 üzenetére
Kösz!
Feltelepült. Probléma: NAGYON lassú. Minden, ami csak lehet (RAM csak 4 GB), maxra van állítva. Proci így 50%-on pörög, HDD alig használva.
A kép szaggat, vagy teljesen megakad.
Hogyan lehetne ezt felgyorsítani?
-
törölt tag
válasz
Fire/SOUL/CD #664 üzenetére
Köszi,hogy segítettél túl jutottam ezen a problémán.Egy XP-s iso fájlt beraktam és minden
ment.Majd linux-ot is próbálok telepíteni.Jelenleg egy Mac osx-t akarok telepíteni de nem
sikerül már a 3.iso-t szedem le,de egyik se megy.Ez most mit jelent? -
brd
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #657 üzenetére
Olyat lehet, hogy Scale Mode (Host+C), ilyenkor az ablakméret nem változik, viszont minden Guest grafikai módhoz az ablak méretéhez átméretezett képet kapsz ("okosan" persze nincs olyan opció, hogy a Guest felbontásához igazítod az ablakot 1:1-ben
).
-
kispx
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #657 üzenetére
Ha full screen módba váltasz az nem jó?
-
Atlantis
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #609 üzenetére
Igen, azt próbáltam pingelni.
-
Atlantis
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #607 üzenetére
öööö...mert ha mégis, akkor az probléma lehet?
-
Atlantis
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #604 üzenetére
Asszem nálam is így van, kivéve, hogy a ping nem megy mindkét irányba.
Atapi: windows tűzfala van mindkettőn.
-
Atlantis
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #602 üzenetére
Ok, köszönöm.
-
Atlantis
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #600 üzenetére
NAT-ként a ping egy a vendéggépről a gazda irányba és fordíttva nem, Bridge módban pedig gazdagép tudja pingelni a vendégrendszert és fordítva nem.
-
Atlantis
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD #598 üzenetére
Nem, host only kell. Nem akarok netet a vendég rendszeren.
-
Syl
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #588 üzenetére
Elméletileg! Nálam azzal nem látta egymást a két gép.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #560 üzenetére
Nem azért tettem fel vendégnek XP-t, de ez az opció is jó lenne ha működne.
A legújabb VirtualBox-ot használom, és nem szeretném lecserélni másra. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #558 üzenetére
hehe... jobb lenne az XP natív DOS emulátorát haszálni.
Lehet hogy letiltja Virtuálbox? (ez csak most jutott eszembe...) -
petyus_
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #512 üzenetére
Köszi, így már ok. Viszont most mással van problémám
. 2 monitort használnék. Be is állítottam, hogy 2 monitor van a géphez, érzékeli is, megnyit 2 ablakot. Viszont a második képernyőt nem tudom használni. Az egér mutatót át bírom húzni oda, viszont pl egy ablakot nem, az megáll az első képernyő szélén. Ezzel mit lehet kezdeni?
-
norma87
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #490 üzenetére
Értem
Irni tud rá nem is azzal van a baj.. hanem mikor az írást követően kiveszem a lemezt, onnantól már nem olvassa be az adatot a lemezről, de a szintetizátorom sem, ez már mégnagyobb gond...nem tudom hova tenni ezt a dolgot, hogy most a meghajtóval vagy magával a win 7 64 bitel van baja (az kavar-e be)...ezért próbálkozom itt lázasan.. -
norma87
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #487 üzenetére
Hm nehezen de összejött.. megvan a meghajtó
Már csak annyi gond van nem tudok rá sem másolni, sem pedig róla törölni:S
Azt kapom: Szüntesd meg az írásvédettséget" Pedig nincs irásvédett állapotban a lemez. Ha kimegyek Win 7 be ott simán tudok törölni.. igen ám csak ugya a másolás.. az ami elrontja a lemezeket win 7 alatt, pont ezt akarnám megnézni hátha igy virtual box xp ben jó. -
norma87
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #484 üzenetére
ezt nem hiszem el.... felraktam a virtual Pc majd XP mod-ot.. de nem látja a floppy meghajtót:S csak a DVD t....)
találtam viszont egy oldalt de nekem kicsit idegen, segítene valaki mit kell kezdenem az innen letöltött scriptel? Ahogy kivettem ez megoldást kínálna hogy legyen XP mode alatt floppy meghajtóm.
Köszönöma link:
http://blogs.msdn.com/b/virtual_pc_guy/archive/2009/10/01/using-floppy-disks-with-windows-virtual-pc.aspx -
Kam1kaze
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #470 üzenetére
Kösz a választ.
Újból telepítettem rá, de ugyan az a helyzet. Megnéztem egy régebbi virtuális oprendszert, amint a 4.0.4 guest addition van, és azzal is ezt csinálja. Úgyhogy magával az új VirtualBox-al lehet a gond.
Valamiért a Skype (5.3.0.120) is hibával kilép telepítés után, gépemen a Skype 4.2.0.187 használom, most nem tudom mivel van a baj, új skype, vagy itt is a VB.
Éles oprendszerre nem teszem fel, azért is van a virtuális, hogy azon teszteljem előbb.
De ahogy elnézem több programnál is mostanában, ami új az sz.rabb is.
Firefox 5-el is így jártam, jobb lett volna ha a FF 3.6.15 verziót nem cserélem le.Egyenlőre várok újabb verziót, hátha abba kijavítják ezt a képernyős dolgot, ha meg nem, akkor visszarakom a régebbit.
Melyiket ajánlatos? 4.0.4 volt fent, mostani ugye a 4.0.10, a 4.0.8 az még jó volt? -
Kam1kaze
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #468 üzenetére
Fel, előzőnél is fel volt az ahhoz járó verzió.
Jelzi is az óra mellett, hogy fent van -
lacibacsi
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #465 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a választ.
Megyek és szétnézek a VMWare topikban...
-
gyulank
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #451 üzenetére
Köszönöm! Ezzel működik. Bár hiába osztottam meg egy meghajtót... Csak pendrive-ról tudtam telepíteni dolgokat. Nem tudom, ezt már máshol kérdezzem? Mert a virtualboxhoz ez már off.
-
brd
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #415 üzenetére
4.0.0-ás VB-t használok, igaz, csak 32 bit-es OS-ekről van szó, de nekem működik a dolog, és úgy, ahogy leírtam.
Mi jön ki a virtuális gép alól? Ez komolyan érdekelne, mert én ilyennel még nem futottam össze, és tudtommal létezik ugyan egy olyan bug a CPU-kban, amely ilyen módon kihasználható, de gyakorlati megvalósítást még nem láttam. -
brd
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #413 üzenetére
Ez nem VB, hanem Win7 jelenség. Ha hálózati megosztásból akarsz olyan file-t futtatni, amihez emelt jogosultság szükséges, akkor van ez a probléma. Ilyenkor (amikor emelt szinttel akarsz futtatni egy ilyen exe-t, vagy azért, mert magának kér az exe, vagy te kézzel indítod administratorral) elvileg fel kellene ugorjon egy jelszókérő ablak, ha az aktuális usernek nincsen joga a megosztáshoz hozzáférni. Viszont, ha ez az ablak meg sem jelenne valamiért, akkor lép fel a probléma (hiába adtad már meg korábban, ha adminként futtatod, az más kontextus).
-
válasz
Fire/SOUL/CD #412 üzenetére
Felpakoltam egy Starter-t
, azon is megvan a hiba, de olybá tűnik, hogy a digitális aláírással van gond, azokat a progikat nem engedi a megosztott mappából telepíteni [link]
(meg semmit, amit adminként kellene (és kellene) telepíteni, mivel az W7 x64-es rendszer alatt béta védelmi progikat szoktam tesztelni...)Én már nagyon régen használtam utoljára VirtualBox-ot, akkor is XP-hez, szóval nem sok rálátásom volt a dolgokra, az idő múlásával.
A 3.x-es VB-nél is megvan ez a jelenség?
-
brd
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #410 üzenetére
Indítsd el a guest W7-en a WebClient nevű szolgáltatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest