Hirdetés
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, tudom. Amint leesett, hogy mi a gond, megpróbáltam orvosolni, de a virtuális gép alól nem lehet. Maradt az, hogy magának a VB adok jogokat, de úgy sem volt jó. Egy mód lehetett volna, hogy esetleg működjön, ha úgymond "superadmin" jogot adok neki (de ez akkor sem lett volna megoldás számomra, még ha így működött volna is a dolog), mivel ahogy korábban is írtam, többek közt béta védelmi szoftvereket tesztelek és ahhoz az is hozzátartozik, hogy 0days kártevőkkel illetve valóban durva oldalakkal "kínzom" a kergetőket. Sajnos létezik már olyan kártevő (nem is egy), ami simán kijön virtuális gép alól, ha ezt még megspékeltem volna azzal, hogy a VB-nek (az "éles" gépen) "teljes hatalmat adok", akkor a fentiek tükrében könnyen belátható, hogy az számomra miért is nem felel meg...
Azóta visszaállítottam rendszert és már VmWare Player van fent, abban nincs ilyen gond.
Mindenesetre köszöntem, hogy segíteni próbáltál...

Új hozzászólás Aktív témák
- Humble szökevények 500-1500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs