- iPhone topik
- Picit késett, de befutott a Vivo V70 FE is
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, tudom. Amint leesett, hogy mi a gond, megpróbáltam orvosolni, de a virtuális gép alól nem lehet. Maradt az, hogy magának a VB adok jogokat, de úgy sem volt jó. Egy mód lehetett volna, hogy esetleg működjön, ha úgymond "superadmin" jogot adok neki (de ez akkor sem lett volna megoldás számomra, még ha így működött volna is a dolog), mivel ahogy korábban is írtam, többek közt béta védelmi szoftvereket tesztelek és ahhoz az is hozzátartozik, hogy 0days kártevőkkel illetve valóban durva oldalakkal "kínzom" a kergetőket. Sajnos létezik már olyan kártevő (nem is egy), ami simán kijön virtuális gép alól, ha ezt még megspékeltem volna azzal, hogy a VB-nek (az "éles" gépen) "teljes hatalmat adok", akkor a fentiek tükrében könnyen belátható, hogy az számomra miért is nem felel meg...
Azóta visszaállítottam rendszert és már VmWare Player van fent, abban nincs ilyen gond.
Mindenesetre köszöntem, hogy segíteni próbáltál...

Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest