- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
Szerencsére a "Kec Gen" nem tudom, mi lehet, így szándékosan biztosan nem nyújtok semmi "rosszban" segítséget.
Elvi megoldás sajnos az ilyen módon fertőzésre is van, de én még nem olvastam sehol olyat, hogy ezt valami meg is valósította volna, tehát egyelőre nem fertőz így semmi tudtommal.
Amit egyébként csinálsz, azt úgy javaslom, hogy készíts a még biztosan nem vírusos állapotról egy ún. snapshotot (magyarra talán pillanatfelvételnek fordították...?), és miután lefutott a program, állíttasd vissza ezt az állapotot a VirtualBox-ban. -
brd
nagyúr
Nem lehet írásvédetté tenni (legalábbis alapból írni lehet rá, ill. a grafikus felületen nincs ilyen beállítás), szal' működnie kellene. Viszont azt tudnod kell, hogy a floppykezelés is olyan tipikus VirtualBox-os: úgy kezeli a floppy-t, mintha fixen beépített HDD lenne, azaz a cserét nem veszi észre, és a Guest futása alatt nem tudod kivetetni sem a "lemezt".
-
-
norma87
csendes tag
Virtual box ot is felraktam a legujabb verziót...és ebben sem tudom használni a floppy meghajtómat:SS valaki pls...
Hiába konfigurálom a virtual box ban- hogy hajlékony lemez vezérlő hozzáadása... semmi.. nem tudom használni:S DVD irómat látja.. de a floppy...mi lehet a baj? hogy tudnám beállítani? (virtual box ban) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest