- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagp
tag
Hello!
Most raktam fel először a progit, és még fogalmam sincs az egészről...
Xp-re raktam fel, és majdan szeretnék több oprendszert is mellé rakni.
Viszont ahogy felraktam a hálózati ikonon az óra mellett meg jelent egy felkiáltójel, hogy nincs kapcsolat vagy korlátozott. Bár van netem, de nem tudom, ha újra indítom, akkor is lezs-e, illetve hogyan tűntethetném el a felkiáltójelet...mert tuti vmilyen hibát jelez.
A upc net routeren van leosztva erre a gépre.
A másik kérdésem az lenne, hogy volna valahol magyar nyelvű leírás, hogy hogyan is műxik ez a progi? Mert külön particiót akarok a leendő op-oknak, és nem tudom, hogy 1 nagy particiójuk legyen, vagy mindnek külön-kölön kissebb, hogyan műxik a legjobban...Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- FIFA 16 Playstation 4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest