Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
virtualbandi
csendes tag
nos, most, hogy végre elkezdhettem vele normálisan játszani (
) újabb kérdéseim lennének 
Mégpedig: hogy lehet az, hogy volt még kajám, igaz eléggé kevés, de arra mégis elég, hogy ne haljanak éhen, erre mégis meghalt az egyik, s most ott van a csontváza a bokortól nem messze... azzal amúgy mi lesz? az ott fog maradni? nem akarják azt elásni vagy valami, mittudomén? vagy majd ha felfejlődök annyira, hogy lesz spiritualitás is, akkor fogják csak elásni majd? addig ottmarad, vagy mi? nem lehetne azzal csinálni valamit? kissé lehangoló, hogy ott fekszik egy csontváz. de még ráadásul nem is a legöregebb (42) halt meg, hanem csak 34 éves volt.
Ja, meg az kicsit idegesítő, hogy mivel most még eléggé az elején vagyok, s már a bokron nincsen több gyümölcs, így csak a gombák vannak, és csak a kölykök tudják összeszedni, nekem meg folyton ugrálnom kell a képernyőm össze-vissza, hogy megtaláljam, ha előtűnik egy véletlenül. A kölykök úgyse csinálnak semmit, igazán összeszedhetnék akkor legalább már, ha van egy valahol
hehe 
na mindegy, ez csak poén volt, ami igazán érdekel az az amit leírtam az elején, tehát ez a halálos dolog, meg, hogy mi lesz a csontvázzal
valaki mondja már meg plíííz

Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Telekom mobilszolgáltatások
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- AKCIÓ! CSAK KIBONTOTT Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) újabb kérdéseim lennének