Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• virtualbandi

csendes tag

nos, most, hogy végre elkezdhettem vele normálisan játszani ( :D ) újabb kérdéseim lennének :)
    Mégpedig: hogy lehet az, hogy volt még kajám, igaz eléggé kevés, de arra mégis elég, hogy ne haljanak éhen, erre mégis meghalt az egyik, s most ott van a csontváza a bokortól nem messze... azzal amúgy mi lesz? az ott fog maradni? nem akarják azt elásni vagy valami, mittudomén? vagy majd ha felfejlődök annyira, hogy lesz spiritualitás is, akkor fogják csak elásni majd? addig ottmarad, vagy mi? nem lehetne azzal csinálni valamit? kissé lehangoló, hogy ott fekszik egy csontváz. de még ráadásul nem is a legöregebb (42) halt meg, hanem csak 34 éves volt.
    Ja, meg az kicsit idegesítő, hogy mivel most még eléggé az elején vagyok, s már a bokron nincsen több gyümölcs, így csak a gombák vannak, és csak a kölykök tudják összeszedni, nekem meg folyton ugrálnom kell a képernyőm össze-vissza, hogy megtaláljam, ha előtűnik egy véletlenül. A kölykök úgyse csinálnak semmit, igazán összeszedhetnék akkor legalább már, ha van egy valahol :DDD :DDD hehe :DD
    na mindegy, ez csak poén volt, ami igazán érdekel az az amit leírtam az elején, tehát ez a halálos dolog, meg, hogy mi lesz a csontvázzal
    valaki mondja már meg plíííz :) :))

Új hozzászólás Aktív témák