Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz idén iPhone 18
- Android szakmai topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
A szerver topic neked miért nem jó? Szerintem ott kérdezd.
-
idam92
csendes tag
Üdv minden érdeklődőnek és a témához szakértőknek!
Itthon üzemeltem be egy debian alapú linuxot.Proftpd szervert telepítettem rá ami eleinte csak helyi hálózaton működött.Egy jó tevőm megoldottam nekem ezt virtual ftp szervernek tehát akárhonnan interneten keresztül kapcsolódhatok az itthoni szerveremhez.Sajnos az illetőnek nem volt ideje mindent a számba rágnia ezért nyitom ezt a topikot.Szeretném megtudni pontosan milyen ingyenes domain tárhelyeket lehet használni ilyen célokra és hogy állítom be a gépem hogy a dinamikus ip címemet a domain frissítse.Valamint az jótevő ismerős létrehozott egy filet, hogy működjön az internetről való kapcsolódás.Mindent sajnos nem tudtam megjegyezni a sok új információból ezért nem tudom merre bújkálhat az a file.Légyszíves világosítsatok fel a folyamat működéséről és a configolásáról.
Aktív témák
- NetApp StorageGrid SG5712 (NAJ-1502)- adattároló hdd nélkül -3 db
- HPE BladeSystem c7000 Enclosure (403321-B22)-without Blades -
- Intel Modular Server Chassis MFSYS25 adattároló --4x900GB HDD + 7x600GB HDD
- EMC 15-slot Disk Array Enclosure for DataDomain -15x3TB HDD- Adattároló - 2db van
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest