- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Aktív témák
-
mormota
senior tag
válasz
-=Ghost=- #22 üzenetére
szerintem el kell menni egywinyó gyárba, vagy ahol a winyók mentsét csinálják (ahol extrém sérülés esetén is lementik a sok adatot a winyóról) és ott megkérdezni erről az ötletről az embereket...
monyuk ahol ilyen mentést csinálnak, ott van légtiszta kamra vagy mi a szösz.. ott talán még meg is tudod csinálni amododat:) -
pitman
őstag
válasz
-=Ghost=- #15 üzenetére
A plexi nem törik olyan könnyen. Túlzottan meghúzni sem kell a csavarokat, a lényeg, hogy zárjon. Szerintem a hosszabb csavar sem jelenthet problémát, sőt egy ilyen vastagságú plexit simán be lehet süllyeszteni is, a csavar fejéhez passzoló módon és eszközzel.
Én már fúrtam lyukat, majd abba menetet ilyen vastag plexi élébe, tehát elég ellenálló és strapabíró anyag, csak oda kell figyelni.
Ha meg abszolút biztosra akar menni a koszt illetően, miután rászerelte, egy csík cellux segítségével körbe kell ragasztani az illeszkedési felületet (mint egyes WD wincsiken teszik).
Aktív témák
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest