- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
umiki
tag
válasz
GombócArtúr #13 üzenetére
Meg lehet változtatni a rendszerpartíció betűjelét (NT alapú win alatt is), leírták már itt a fórumon, hogyan. Keresővel biztos meglesz.
-
GombócArtúr
senior tag
énis az újratelepítés híve vagyok ilyen esetekben, de már a tököm televan az újrarakásokkal, ezt is pár napja telepitettem...
Köszi mindenkinek a segitséget! -
Incognito
senior tag
válasz
GombócArtúr #11 üzenetére
Röviden, tömören: NEM. Én nem tudok egyszerűbb és biztosabb módot mint az újratelepítés. Persze ez nem jelenti azt hogy nincs jobb módszer, mivel nem én vagyok itt a legokosabb.
-
GombócArtúr
senior tag
jajjneee, ez hiányzik nekem, megint újra rakni, és az nem játszik hogy szimplán kihúzom a kártyaolvasó kábeljét? most úgysincs mit olvasnia. Ágy nem áll vissza a C:-re a meghajtó betóüjele?
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
Rakd vissza a lemezkorongokat a HDD-be
Viccen kívül: én is jártam már így mikor rajtahagytam a kártyaolvasót és úgy telepítettem a windows-t. Ha jól tudom a rencerpartició betűjelét nem lehet megváltoztatni. Nem marad más hátra: Windows Reinstall (Ez nállam még mindíg gyorsabb, és nem akartam küzködni). -
Adrian Mole
senior tag
Nem megy kiosztani fix betüjelet a vinyón lévő partíciónak (a régi betüjelét), aztán tegye a vindóz a kártyaolvasót, ahova akarja?
-
GombócArtúr
senior tag
de az a baj, hogy képtrelen vagyok elinditani a programot, mert bejön ez a hibaüzenet ablak.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
GombócArtúr #6 üzenetére
Ad-Aware SE + frissítés?
hátha... -
GombócArtúr
senior tag
nagy nehezen lefutott, talált 12 bejegyzést, 4fajta ilyen szarból. Kiszedtem, de a probléma továbbra is megmaradt...
-
GombócArtúr
senior tag
ááááááá! a program futása közben 6655656 bejön a meghajtóban nincs lemezes hibaüzenet, kábé 3másodpercenként!
-
TudorVigyor
aktív tag
válasz
GombócArtúr #3 üzenetére
''de a szüleim csak az explorer ikonját tudják kapcsolatba hozni az internet szóval''
Különben ugrana a DC++ azonnal. -
GombócArtúr
senior tag
le is töltöm, köszi!
Én Operás vagyok, de a szüleim csak az explorer ikonját tudják kapcsolatba hozni az internet szóval... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
GombócArtúr #1 üzenetére
Spybot S&D.
Azt a lópikulát az eltünteti.
De inkább használj szekszplórer helyett pölö Mozilla Firefoxot... Jobb, biztosabb. Szebb -
GombócArtúr
senior tag
A gépemben valamiért a C, D, E, F betűjeleket a beépített memóriakártyaolvasók kapták. a vinyónak már csak a H: jutott...
Néhány programot ha elinditok akkor bejön ez az üzenet sokszor, hiába nyomom el, nem segít:
Nincs lemez a meghajtóban, helyezzen lemezt a következő meghajtóba: \Device\Harddisk2\DR5
Mégse/Tovább/ Újra
A DC++nál folyamatosan csinálja, de ha vagy 30szor rányomok a mégsére akkor elindul a program, és csak akkor köszön vissza, ha bizonyos hubokon rajta vagyok
Viszont tegnap valami csúnyaságot akartam leszedni Ad-aware SEvel, sikertelenül
Az internet explorerrel gyakorlatilag nem lehet böngészni: ezt írja ki:
''
res://shdocbl.dll/HTTP_Blocked.htm
Access Blocked - Virus Warning!
You cannot access this site due to following reason:
Your computer was infected by Spyware or Adware Software.
This is dangerous software which disclose your personal
and transferred data and/or display unsolices advertising.
You can use this ADWARE/SPYWARE REMOVAL tools in
order to solve this problem and prevent futurer infection.
You can click Search to look for information on the Internet.
HTTP Error - Access Blocked ''
Máskor meg bizonyos weboldalakat hoz be, de csak és kizárólag azokat, illetve azokra a linkekre tudok menni amik ott vannak (fizetős antispyware programok)
Ma felraktam minden lóf#szt a windows autómata biztonsági frissitő izéjével, meg egy friss ZoneAlarmot amiben minden van elvileg (vírusirtó, spamszűrés... blabla)
Aztán inditanám az Ad-aware-t és ott is előjön a hiba, de itt már csak a program erőszakos bezárásával lehet leállitani a hibaüzeneteket.
Mi a fenét csináljak?
A meghajtók betüjelét lehet kézileg állitani?
A scriptet amit felszedett az explorer ki lehet valahogy nyírni belőle?
Help mí!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest