- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hókusz Pók
aktív tag
Na én lefekszem. Holnap folytatjuk a diszkurzust.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Nos!
Hogy lássátok! Már volt itt a kárszakértő! Lefényképezte kívülről (!) a gépet, majd a már előre kiállított nyomtatott kárbejelentő iratra feljegyzetelte, hogy az integrált hálózati kártya és valószínüleg a memóribankok szálltak el. Namármost utólag kiderült, hogy a memóriák durrantak el, nem a memóriabankok és ráadásul még az integrált hangkártya is. Azt mondta, csináltassam meg szervizben. Amennyiben számlát viszek, akkor ÁFA-val együtt térítik meg a károm, viszont ha csak árajánlatot, akkor ÁFA nélküli nettó árat! Szóba sem hozta, hogy mi a francot csináljak a tönkrement cuccal.
-
Hókusz Pók
aktív tag
Nem kaptam fel a vizet (bár az elmúlt 18 percben 4 szál cigarettát szívtam el). Nem szabadultak el az indulatok (csak megkérdőjeleztem, igaz hangsúlyosan, hogy hányan, de hányan kihasználják az ilyen helyzeteket). Igaz! A törvény az törvény! Hozzám hasonló kis embereknek legalábbis az. De ez már tényleg nem téma, mert ettől, ugyanúgy gallyon van a cuccom...
-
Hókusz Pók
aktív tag
De tudok élni a topikkal, de mindenre megkaptam a választ! Az írásjeleim? Ezt nem értem miért gond? Ez is a házirendbe ütközik? Tripláztam, mert olyan érzés alakult ki bennem az utolsó hozzászólások miatt, mintha én egy elevetemült törvénysértő alak lennék! Akkor most azért is bocsánatot kérek!
-
Hókusz Pók
aktív tag
És még csak annyit!!! Mutasson nekem valaki olyan hozzáértőt, aki ilyen esetben csak a valódi kárral apellál!!! Hányan??? De most őszintén!!! Hányan, ilyen alkalmakra időzítik a garanciáját rég elvesztett winchesterek, elfüstölt tápok (és a végtelenségig lehetne folytatni a sort...) cseréjét!!! Na de OK!!! Jó, hogy nem mondjátok azt, hogy kapcsoljam ki a biosban a hálókártyát, tegyek be egyet a saját pénzemen, a vacakoló ramokat pedig fogjam fel, mint elhasználódott cuccokat. Én csak tanácsokat kértem...
Törlést kérek!!! Please!!! -
Hókusz Pók
aktív tag
Tisztelt Moderátor!
Nem állt szándékomban sem a törvény ellen lépni, sem a fórum határait feszegetni! Csak tetszik tudni az egykoron PC-be ölt pénzem töredékét térítik így meg! Anno ezen modulok darabja közelebb volt a 20eHUF-hoz, mint a 15eHUF-hoz! Elnézést kérek! Tessék nyugodtan törölni a topikot, majd valahogy, valamikor az ilyen esetekre is megoldás adódik az életben! De nem kis hazánkban...
HP -
-
Hókusz Pók
aktív tag
Nos! Beszéltem velük telefonon! Azt mondták, amennyiben nélkülözhetetlen a gép, akkor vigyem el boltba, irassak mindenről papírt s csináltassam meg! Ennyi! Na de most akkor fogom magam, elmegyek a kedvenc boltomba, megmondom, hogy itt ez a lap, ez meg az tönkrement, hozzátok meg ezt meg azt, majd a biztosító kifizeti??? Úgy értem természetesen én kp-be kifizetek mindent, s a biztosító majd nekem utal, ha általuk bevizsgálva is igazolódik, hogy gallyra ment a cucc???
-
Hókusz Pók
aktív tag
Emberek!!! Segítsetek! Legyetek oly kedvesek!!!
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
2 napja durva vihar volt Szombathelyen és a PC-m sínylette meg! A házunk közvetlen közelébe villám csapott, elment az áram, bla bla bla... A lényeg, hogy az integrált háló és audiokártyám elszállt. Legalábbis valószinüsíthető, hogy eltávoztak az örök játékosok mezeire, ugyanis egyiket sem ismeri fel a windows, sőt a hálókártya MAC címe a Post Screen szerint 00-00-00-00-00-00. Namármost a következőket kérdezném:
1. Ha kicseréltetem az alaplapot és úgy fordulok a biztosítóhoz belekötnek-e abba, hogy sima kártyabővítéssel és az integrált cuccok biosból való letiltásával is megoldható lett volna a probléma?
2. Másfajta alaplapot rakathatok-e bele? (Talán már nem nagyon kapható IS7)
3. Elképzelhető-e, hogy a rendszer többi része is kapott egy jókora pofont az Isteni szikrától és csak a későbbiekben adja fel végérvényesen a harcot?
Segítségeteket és tippjeiteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged