- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
pedig mégis kiadják. pár éve a vitamaxomat a lehető legparanoidabb hozzáállással vettem meg (titkos szám, minden tiltva stb...), SOHA nem játszom játékokon és nem adom meg a számom, ezzel együtt havonta egyszer becsúszik egy spam sms.
kábé ilyen lehet mint amikor a börtönben seggbekúrnak: nagyon szar érzés, és semmit nem tehetsz ellene. hiába kiabálsz, senkit sem érdekel. ez van. -
sasa311
veterán
Céges a telefon, úgyhogy max a kft neve lehet a telefonykönyvben
Amúgy abba sajna igazad van, hogy egymás között adják-veszik ezek a reklámcégek a számokat, neveket, címeket
De azt tudtommal illegális, hogyha megadod valahol a számodat, és azt 3. személynek kiadják az engedélyed nélkül
Mi ment? -
sasa311
veterán
Nem írtam alá semmiféle szerződést
A malév max onnan tudhatná a számom (ha egyáltalán tőlük került ki), hogy repjegy-intézésnél kértek telefonszámot (nem írásban, szóban!)...
A neten meg sehol sem adom meg a számomat, pontosan ezért...
Na de mind1, írtam e-mailt az optimusznak, hogy minden rólam fenntartott adatukat töröljék. Már a visszaigazolás megjött, hogy elolvasták, válasz nem. De tökmind1, mert ha én kérem kötelesek tudtommal törölni -
sasa311
veterán
Hát ne haragudj, de
1., Egyáltalán nem érdekel, hogy mekkora nagy cég a malév
2., Az sem érdekel, hogy kamu-e, sőt a sz@ros akciójuk sem érdekel egyáltalán
3., Majd akkor küldözgessenek a telefonomra ilyen ótvar reklámokat, hogyha én arra engedélyt adok nekik, esetleg kérem! Nem elég nekik, hogy a postaládában alig találom meg a leveleimet a sok szemét reklámtól?
Úgyhogy bekaphatják, és nekem ne küldözgessenek mindenféle ratyi sms-t..
Viktor: Gondoltam, hogy nem emelt díjas fogadott, csak tele a hócipőm azzal, hogy nem elég, hogy Orbánt és Gyurcsányt hallgattam 2 hétig minden nap mikor csengett a vezetékes, mostmég az ótvaros Malévot is olvasgassam?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest