- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One UI zápor szórta meg Európát
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #30019 üzenetére
Remélem, igen.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #29974 üzenetére
No, végül csak feltettem a kérdést a CPU hűtő topikban. Szvsz hagyjuk a választ...
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #29917 üzenetére
A Shuriken a bepattintós, gyári Intelre hajazós rögzítésével jobb lett volna - kényelmi szempont. De ha azt mondod, a GeminII a megfelelőbb a célnak, akkor meghajlok Előtted és azt választom. No meg a GeminII csak 6k és elvileg új, a Shuriken meg 7k és lehet benne bőven idő.
-
-
Vigneau
félisten
válasz
Bjørgersson #29903 üzenetére
Ez még tetszik is, mert "rácsos" felülről. Azon nyugszik most is a tápkábel.
Szpidi:
CM Elite 110-ről van szó. -
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #29899 üzenetére
Kb. annyi, ahogy írod. A hang a lényeg, bár most lehalkítottam ~1000RPM környékére. Viszont a rézmagos érdekes módon hangosabb, mint ez a sima. A régi G3258-am van az Asszony gépében. Lekaptam róla a Seidon-t, mert valahogy nem voltam már vele megelégedve. Hiába, amióta újra ASRock lapom van nekem is, géphalkítás terén vérszemet kaptam...
-
Vigneau
félisten
Mini PC-be Ti milyen CPU hűtőt ajánlanátok, ami nem magasabb a gyári Intel hűtőnél?
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #29876 üzenetére
Jaja, az Apache mellett sziú nyelven...
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #29789 üzenetére
Ez is egy jó megközelítés.
-
Vigneau
félisten
válasz
philoxenia #29787 üzenetére
Jöhetsz is vissza ÖMT-sként, ha gondolod...
-
Vigneau
félisten
Be Quiet! Pure Power CM szériával volt már dolga valamelyikőtöknek?
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #29701 üzenetére
Isten éltessen!
Alaplapra visszatérve korábban beszéltünk a Z87M lehetőségről is. Boltban még van ASRock Z87M Pro4. Igaz, nem Extreme4, de legalább még újonnan kapható, akár 3 év garival is. Erősen gondolkozom a megvételén és akkor nem lutrizom a H97M Pro4-el... Vélemény?
-
Vigneau
félisten
válasz
radi8tor #29692 üzenetére
Egy OEM, gariból visszakapott még használatlan lap van Nála 25k-ban. 2k-ban találtam hátlapot hozzá a segítségével. Ez így kb. 28k-ra rúg pk-val és 6 hó garit kapok.
Ha csak RAM terén lesz kompromisszum (max. 1600MHz) és minden más tuningfunkció működik (B85-nél nem találtam CPU VRIN-t), akkor jobban járnék egy ASRock H97M Pro4-el a boltból 23k körül...
-
Vigneau
félisten
válasz
radi8tor #29686 üzenetére
A telefonról ennyit:
Ügyfeleink és az érdeklődők teljeskörű kiszolgálása érdekében, a jövőben csak e-mailben, illetve személyesen állunk rendelkezésükre és fogadjuk megkereséseiket. Telefonos elérhetőségeink megszűnnek. Ezáltal sokkal megbízhatóbb, felkészültebb segítséget tudunk nyújtani a felmerülő kérdések, problémák esetében. Technikusaink hasznos szakmai tanácsai így akár a jövőben is könnyen felhasználhatók lesznek és garanciális ügyekben is bővebb tájékoztatással szolgálhatunk Önöknek. Ezzel együtt garantáljuk, hogy a hétköznap 16 óráig beérkezett üzenetekre még aznap válaszolunk írásban. Természetesen a későbbiekre is igyekszünk még aznap érdemben reagálni.
Viszont mind emíles, mind FB-s megkeresésre válaszoltak:
A termékhez nincs semmi tartozék, viszont sértetlen és üzemképes.
Megrendelésre tudjuk a Király utcai átvevőpontra küldeni, ma leadott rendelés esetén szerdán lenne átvehető a Lendi Computerben.Pech, hogy némileg át kellene alakítanom hozzá a GRYPHON Z87 hátlapját és akkor is elég tákolmány lenne...
-
-
Vigneau
félisten
Van erről véleménye bp-i kollégáknak?
Találtam nagy' nehezen egy ASRock Z97M Pro4 alaplapot használtan, csak épp turkálóban. Van valakinek ilyen tapasztalata? Esetleg a bolt környékén megfordul?
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #29674 üzenetére
ABIT halála után én is ASRock-ra váltottam. Aztán Szpidi GENE-Z-je elvitt kissé az ősanyához, majd jött ez a Gigabyte Gyuri Barátom hatására. Azonban nem kizárt, hogy nem jön össze majd egyik sem. Újat találni lehetetlen, max. hosszabb garanciával használtat jó eséllyel és megfelelő mázlifaktorral...
Röviden: IGEN...
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #29672 üzenetére
Első körön ASRock Z97M Pro4, másodsorban ASUS Z97M-PLUS.
Én is eladtam a Kelvin S24-et, úgy néz ki.
Menetlevélre figyeljetek oda...
-
Vigneau
félisten
Nézegettem a boltok kínálatát. LGA1150-es mATX lapokat keresgéltem. Mi a ménkű van mostanság? Eltűntek a Z97-es lapok és csak Z87-es verziókat látok szerteszét. Kikopott a Z97 és a bennragadt Z87-es lapokat próbálják még eladni?
Valahogy jobb a ventikezelése az ASRock-nak BIOS szinten. Gondoltam, elpasszolom a Gigabyte Z97M-D3H-t, amíg van rá valami muksóhoz szóló gari az év második feléig és beújítok egy másik lapot... Vajon mennyivel lennék visszább, ha Z87-es lapom lesz?
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #29654 üzenetére
Nekem jónak tűnik így. De ha nagyon kedvem lesz még egyszer szerelni, újra kipróbálom csak pull-al az Apache-okat. Bár szvsz 6-8°C-os CPU hőmérséklet emelkedésre számítok legalább.
Hidd el, nagyon bejön nekem ez a KL06B. A PS07W-től is csak azért váltam meg, mert idővel kezdett zavarni a fehérsége...
Most inkább egy Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB-re gyúrok, a legrövidebb két ventisre.
-
Vigneau
félisten
válasz
Speed® #29650 üzenetére
Épp azt írtam, hogy 600-700RPM környékén még kellemes, de 800-nál már kezdem kihallani.
A Nanoxia duóval push-pullban értem el eddig a legjobb eredményt - Apache (600RPM) és Nanoxia (700RPM). Az Apache pullban annyira nem volt jó, fordított irányban meg melegebb lett a CPU és jóval kevesebbet ment a VGA max. boost-on.
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #29648 üzenetére
Apache-nál ez kb. 600-700RPM, a Nanoxia DS-eknél 700-900RPM magassága. És a bq! SL 240mm szivattyújához hozzá se kellett nyúlnom. Így a potméterrel most az Apache-okat szabályoztam le.
A Gigabyte lapom az Istennek se tudja 800RPM-nél lejjebb szabályozni. A BIOS ennyit tud a PWM % /°C hülyeségével, a SIV meg fos, nem őrzi meg újraindításkor a beállításokat. Csak akkor szabályoz le, mikor rákattintok, hiába van boot indításra állítva. Ha meg berakom a feladatütemezőbe, akkor meg minden indul. Állandóan drivereket akar frissíteni...
-
-
Vigneau
félisten
Az ASRock-nál van olyan program, ami képes vezérelni a ventilátorokat OS-ből? Kb. olyan programra gondolok, mint a Gigabyte-nál a System Information Viewer.
-
Vigneau
félisten
-
Vigneau
félisten
Szerintetek radiátorhoz való hosszabb ventilátor rögzítőcsavarokat - menethossz lényegtelen, nem kell, hogy végig menjen - honnan tudnék szerezni?
-
Vigneau
félisten
válasz
F e Z o #29543 üzenetére
Lehet, de terhelten min. ~800RPM-et hoztam ki a ventikre alapból. A szivattyút viszont 1780-1850RPM között tudtam fixálni a potméteres megoldásommal.
Mivel a radiátor beleér az alsó 5.25"-be, 3-5mm-en múlik a történet kb. Talán 3.5" to 5.25" keretbe berakva egy ilyen kis 3.5" vezérlő nem akadna fel, ha a keret jól van kialakítva.
Vagy nagyon vékony elejű 5.25" vezérlőt tudok elképzelni, ami nem akad bele a radiátorba.
Szpidi:
Köszi, valami hasonlóra gondoltam. Már csak találnom kell majd jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest