Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mista Boller
tag
Na megneztem. Igen, ott ahol a harom bambusz van egymasnak tamasztva a lejto oldalaban, ket palma kozt van az alcazott bejarat. Mostmar mennie kene...
-
Mista Boller
tag
Hmm, ha jol emlekszem akkor ez a volgy L-alaku. A rovidebb vegen jossz az alagutbol, a kanyarnal van az elso bunker, az ''L'' hosszabbik vegen meg a masik. Egy kevessel visszabb van a bejarat. Alcazva van vmi terepszinu haloval, de kozvetlen kozelrol be lehet latni. Ha mas nem jard vegig a volgynek azt a reszet kozvetlen kozelrol. Szerintem meg fogod talani... De mindjart felinstallalom a game-t, hatha en emlekszem rosszul...
-
Mista Boller
tag
Par hete jatszottam a jatekkal es ha jol emlekszem a volgy vegen van meg egy geppuskafeszek. Szoval, ha likvidaltad a delikvenst, akkor a volgy jobb oldalan (ha a masodik geppuskafeszek fele nezel) van egy alcazott bejarat. Kozelrol eleg konnyen eszreveheto. Remelem sikerul megtalalni. Btw, en eleinte az alagutakban tettem megjegyzeseket a programozokra, amig ra nem eszmelnem, hogy van zseblampam is
Korulbelul a palya felet ''tapogatozva'' es a torkolattuz fenyenel nyomtam vegig
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- 2színben! Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Korulbelul a palya felet ''tapogatozva'' es a torkolattuz fenyenel nyomtam vegig