Hirdetés
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem egyszerű műfaj ez az EKG
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
nozs23 #33652 üzenetére
Nekem egyszer 10 perc "betanulás" után kellett egy rendezvényen (ráadásul éjjel), életemben először drónoznom. Nem mondom, hogy nem vert le a víz, de megoldottam faszán.
Egy csomó snitt bekerült végül a kész filmbe.
Egy DJI Mavic 2 Pro volt az áldozat.
De egyébként én is kerülöm, ahol csak lehet, és többször előfordult már nálam is, hogy "le kellett beszélnem" a megrendelőt a drónozásról. Néha ki szoktam váltani a 360-as kamerával is. 5 méter magasból már azért egész jól lehet vele fakedrónozni.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
nozs23 #33652 üzenetére
Nem mondom, hogy nem estem el tőle soha, de úgy vagyok vele, hogy ha nagyon erősködik, tudom kit kell hívnom, ennyi az ára, kéred-nemkéred, döntsd el. De volt akit már sikerrel lebeszéltem a drón felvételről, hogy hiába akar, mert látta a konkurencia videójában és irigykedik, de az üzem bentről szép tiszta, bejárat még tök oké, de a telep többi része (ami nem hozzájuk tartozik) rendezetlen, pocsolyákkal teli kátyús, kibelezett autók jobbról, szeméttelep balról és a naplemente ellenfényében Kőbánya rozsdaövezete kevésbé szép, mint Budaörs lankái.
Persze soha ne mond, hogy soha, lehet egyszer beleugrok egy drónba, de nem fűlik hozzá a fogam. Így is annyi kütyü meg szarság kell egy nagyon basic forgatáshoz is, hogy utálom ezt menedzselni.