Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihulino
tag
Szabad
Sony A6500+6400 16-50mm, 35mm 1.8, vintage 135mm 2.8 , Zhiyun crane plus
Nagyvonalakban ezek.Általában nézem hogy mennyi idő megy rá (totál esküvő függő persze..és most a vágóasztalra gondoltam), és kb óra bérre mennyire jön ki... alapvetően nem dolgozok drágán, így nem valószínű, hogy külföldön a 4-5 ezres órabér az jónak mondható lenne
-
vond
MODERÁTOR
Hát igen, azért ha figyelembe vesszük a beleölt munkát, meg a kollégák kifizetését, nem is járok olyan jól. De valahol el kell kezdeni ezt is. Legalább valami gyakorlatom, meg portfólióm legyen ebben a témában is. Mert eddig mindig csak a sokszáz Halis videót, meg egy-két bohóckodást tudtam mutatni, amikor kérdezték.
Amúgy eszméletlen, hogy valóban milyen keveset lehet elkérni itthon egy jobb, átlag esküvősnek, hiába van még benne némi maximalizmus, meg hajlam a fejlődésre.
Kivéve a nagy produkciók, felkapott videósok. Ők azért rendesen meg tudnak ebből élni.
A másik véglet meg a handycam-mel szeletelő olcsójános, aki miatt engem néha válaszra sem méltatnak az ügyfelek mondjuk egy egész napos, highlights+doku videós 150 ezres munkadíjjal, vagy ha igen, akkor is azonnali elutasítás a válasz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Fotók, videók mobillal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...