- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A felső kategóriában is megy az átnevezés a MediaTeknek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihulino
tag
Szabad
Sony A6500+6400 16-50mm, 35mm 1.8, vintage 135mm 2.8 , Zhiyun crane plus
Nagyvonalakban ezek.Általában nézem hogy mennyi idő megy rá (totál esküvő függő persze..és most a vágóasztalra gondoltam), és kb óra bérre mennyire jön ki... alapvetően nem dolgozok drágán, így nem valószínű, hogy külföldön a 4-5 ezres órabér az jónak mondható lenne
-
vond
MODERÁTOR
Hát igen, azért ha figyelembe vesszük a beleölt munkát, meg a kollégák kifizetését, nem is járok olyan jól. De valahol el kell kezdeni ezt is. Legalább valami gyakorlatom, meg portfólióm legyen ebben a témában is. Mert eddig mindig csak a sokszáz Halis videót, meg egy-két bohóckodást tudtam mutatni, amikor kérdezték.
Amúgy eszméletlen, hogy valóban milyen keveset lehet elkérni itthon egy jobb, átlag esküvősnek, hiába van még benne némi maximalizmus, meg hajlam a fejlődésre.
Kivéve a nagy produkciók, felkapott videósok. Ők azért rendesen meg tudnak ebből élni.
A másik véglet meg a handycam-mel szeletelő olcsójános, aki miatt engem néha válaszra sem méltatnak az ügyfelek mondjuk egy egész napos, highlights+doku videós 150 ezres munkadíjjal, vagy ha igen, akkor is azonnali elutasítás a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest