Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Linamelinda

csendes tag

Még esetleg mielőtt nekilátnék itt a próbálkozásaimnak szeretném ha véleményt mondanátok erről a munkáról, mert valami hasonlót szeretnék összehozni:

http://www.youtube.com/watch?v=UR5ukCrO7ac&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=qu4fOD8ug70&feature=related

Nekem nagyon precíz munkának tűnik, és mivel vágások nincsenek benne, így egyszerűenk is. Viszont szeretnék a ti tapasztalataitokra támaszkodni hogy vajon hogyan csinálta meg fekete háttérrel úgy hogy ő is fekete pólóban van ( sőt a haja is fekete). Ez lehetséges a vegassal? Esteleg valamilyen speciálisan beállított világosítással amikor a blu-box videó készült?
    Válaszaitokat előre is köszönöm.
    Linamelinda

• Linamelinda

csendes tag

válasz tsyl #275 üzenetére

Remélem.:) Ha nem akkor letöltöm a premieret és téged zaklatlak.:) A vegas egyébként egy nagyon egyszerűen kezelhető program, átlátható és könnyen értelmezhető, valószínűleg én egy banális hibát követek el. Lehet hogy egyetlen kattintás marad ki. Már megnéztem az összes bemutató videót ami létezik, elvileg mindent jól csinálok. Kiválasztom a színt a színtelenítéshez, ekkor elvileg el kéne tűnnie, ( ez esetben a fehér falnak)feketére kéne változnia és kivágnia az alakot. Na ez a kivágás hiányzik. :O Elvileg automatikusan csinálja. Csakhogy változás semmi, majd a lejátszásnál olyan mintha a kép a képen lenne. Látszik a video és a háttéreffekt is. :W

• Linamelinda

csendes tag

Hahóóóóó! Földlakók!!! Segítsetek légyszíves! :R Az összes ilyen fórum halott. :W

• Linamelinda

csendes tag

Sziasztok! Nagyon kezdő vagyok a videoszerkesztésben és a segítségeteket kérném. Sony Vegas 7.0 van a gépemen és blueboxot szeretnék csinálni, de nem jön össze. Nem szeretnék vágni és semmi bonyolultat, egyszerűen csak a hátteret kicserélni. Fehér háttér előtt gitározik a fiam. Próbáltam az erről szóló fórumokon utánanézni, de nem írta le senki részletesen és ráadásul ki is halltak a fórumok hogy megkérdezzem. Egyébként mpg fájlban vittem be és abban is szeretném majd menteni, vagy DVD-be. Az egyik fórumban írta valaki hogy pan cropt vagy track motionnal lehet, de nem tudom a technikáját. Az egyik youtoubos felvételen meg egy pasi mutogatja hogy csak a color key-t használja, beállítja a fehérre, majd elsötétül és a többi képet kivilágosítja. Idáig ok, megcsináltam de nem tudom rátenni az effektet, mert az egész képet eltakarja. :( Milyen hibát követek el?

Ha valaki esetleg leírná (de ne úgy mint egy pc gurunak hanem mint egy 3 éves gyereknek) hogy hogyan kell ezt csinálni, nagyon megköszönném.:) :R

Egyébként meg ebből a videoból adódott az ötlet, nem tudom mivel van ez csinálva, de valami hasonlót szeretnék:
    http://www.youtube.com/watch?v=UR5ukCrO7ac&feature=related

Új hozzászólás Aktív témák