- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Linamelinda
csendes tag
Még esetleg mielőtt nekilátnék itt a próbálkozásaimnak szeretném ha véleményt mondanátok erről a munkáról, mert valami hasonlót szeretnék összehozni:
http://www.youtube.com/watch?v=UR5ukCrO7ac&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=qu4fOD8ug70&feature=related
Nekem nagyon precíz munkának tűnik, és mivel vágások nincsenek benne, így egyszerűenk is. Viszont szeretnék a ti tapasztalataitokra támaszkodni hogy vajon hogyan csinálta meg fekete háttérrel úgy hogy ő is fekete pólóban van ( sőt a haja is fekete). Ez lehetséges a vegassal? Esteleg valamilyen speciálisan beállított világosítással amikor a blu-box videó készült?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Linamelinda -
Linamelinda
csendes tag
Remélem.
Ha nem akkor letöltöm a premieret és téged zaklatlak.
A vegas egyébként egy nagyon egyszerűen kezelhető program, átlátható és könnyen értelmezhető, valószínűleg én egy banális hibát követek el. Lehet hogy egyetlen kattintás marad ki. Már megnéztem az összes bemutató videót ami létezik, elvileg mindent jól csinálok. Kiválasztom a színt a színtelenítéshez, ekkor elvileg el kéne tűnnie, ( ez esetben a fehér falnak)feketére kéne változnia és kivágnia az alakot. Na ez a kivágás hiányzik.
Elvileg automatikusan csinálja. Csakhogy változás semmi, majd a lejátszásnál olyan mintha a kép a képen lenne. Látszik a video és a háttéreffekt is.
-
Linamelinda
csendes tag
Hahóóóóó! Földlakók!!! Segítsetek légyszíves!
Az összes ilyen fórum halott.
-
Linamelinda
csendes tag
Sziasztok! Nagyon kezdő vagyok a videoszerkesztésben és a segítségeteket kérném. Sony Vegas 7.0 van a gépemen és blueboxot szeretnék csinálni, de nem jön össze. Nem szeretnék vágni és semmi bonyolultat, egyszerűen csak a hátteret kicserélni. Fehér háttér előtt gitározik a fiam. Próbáltam az erről szóló fórumokon utánanézni, de nem írta le senki részletesen és ráadásul ki is halltak a fórumok hogy megkérdezzem. Egyébként mpg fájlban vittem be és abban is szeretném majd menteni, vagy DVD-be. Az egyik fórumban írta valaki hogy pan cropt vagy track motionnal lehet, de nem tudom a technikáját. Az egyik youtoubos felvételen meg egy pasi mutogatja hogy csak a color key-t használja, beállítja a fehérre, majd elsötétül és a többi képet kivilágosítja. Idáig ok, megcsináltam de nem tudom rátenni az effektet, mert az egész képet eltakarja.
Milyen hibát követek el?
Ha valaki esetleg leírná (de ne úgy mint egy pc gurunak hanem mint egy 3 éves gyereknek) hogy hogyan kell ezt csinálni, nagyon megköszönném.
Egyébként meg ebből a videoból adódott az ötlet, nem tudom mivel van ez csinálva, de valami hasonlót szeretnék:
http://www.youtube.com/watch?v=UR5ukCrO7ac&feature=related
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibás A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest