- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mufi
senior tag
Sziasztok, laptop hianyaban szuksegem lenne valaki segitsegere igy vavy ugy
Lenne egy youtube video (minoseg asszem max 720p), 4,36 mp hosszu, szeretnem instagram sztoriba feltenni, de tudom az laponkent 15 mp-es videokat enged felpakolni.
Van olyan mobil applikacio androidra amely ezt megcsinalna vagy felejtos? Esetleg valaki innen lenne olyan kedves nekem segiteni egy milka csokiert cserebe?
Koszonom elore is. -
mufi
senior tag
Sziasztok, a régi téma. tudna nekem valaki segíteni, egy mp3 zeneszámot egy videó alá kellene berakni és a videó elején-végén valami sötétedés effektet berakni. A múltkor próbáltkoztam de...hát finom szólva nem jött össze.
Tényleg megköszönném, sör bor milka csoki, vagy ki mit szeret, nem ingyen kérem... -
mufi
senior tag
válasz
elistvan #873 üzenetére
Azért remélem lesz valaki aki segít. Egy vacak laptopom van, amivel nehézkés lesz megoldani a hangelvételezést is, nemhogy videószerkesztő programokat futtassak rajta...hát igen, ez van, mindent aláírok amit mondtál, de bízok abban, hogy vannak jóindulató, nem pénzéhes emberek még itt, akiknek ez a kisujjujban van és talán segítenek majd...
Fizetni sajnos nem tudom, ha látnának a laptopomat meg a kopott zongorát kiröhögnének sokan de...hát most ez van, majd lesz jobb is remélem. -
mufi
senior tag
Sziasztok,
önkéntest keresek videó szerkesztésre. A téma a következő: felvennék néha egy-két zongoraművet, aztán ezt kellene szerkeszteni, összevágni, stb...a célom nem haszonszerzés, pusztán szeretném ha mások is örömüket lelnének a zongorázásban.
Nagyon örülnék ha jelentkezne valaki maj privátban. Most még csak gyakorlási fázis van, de hamar küldeném a felvteleket aztán mehetnének a jutyubra.Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mini PC
- További aktív témák...
- Hibás Sony A6000 (sn: 6323299) alkatrésznek - kérlek olvass leírást alaposan
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest