- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jameson2
csendes tag
Ugyanitt keresek egy lelkes önkéntest, aki néha felásná a kertemet. Teljesen non-profit célból virágokat ültetnék itt, csak hogy mások is kedvet kapjanak a virágültetéshez. Megcsinálnám én is, de csak egy kicsorbult élű ásóm van, és nem tudom hogyan kell használni.
-no offense, csak egy szar példa volt
Jó tanácsokat adtak az előttem hozzászólók. Én is azt mondom h próbáld ki a Movie Makert (anno én is zéró előismerettel vágtam meg néhány videót WinXP-n Pentium 2-es gépen!!!) -
elistvan
őstag
Na ebből látszik, hogy nem érted az egészet. ha akár egyetlenegy effekt (vagy bármilyen képi vagy hangi beavatkozás történik a nyersanyagba) is kerül a felvételbe tehát bármilyen módosítás van a képanyagon (pl beszélgetésnél beúszik az adott válaszoló neve) már akkor is render van. Amikor nem nyúlsz hozzá se a képhez se a hangoz csak egy összefüggő fileba kimented akkor csak egy sima stream copy van és összerakja a szoftver egybe (ha a bemeneti képarány, bitráta stb ugyanaz mint a kimeneti) . De kizárt dolog, hogy pl az intro fényei és a felvétel fényei ugyanolyan beállításúak legyenek, vagy hogy elsőre sikerüljön mindent és ne kelljen semmit sem módosítani (hangerőt növelni legalább). Illetve, hogy a képen legalább ne kelljen croppolni.
-
MrChris
nagyúr
Lehet, hogy nem segít, de Vegassal proxizva elég jól lehet dolgozni gyenge gépen is, kivéve a rendert, arra van az éjjszaka
8éves gépemen negyedelt fhd-val vágtam, lehet még kisebbel is, jelenet vágás szempontjából még használható 480 vagy 320 sorral is. Ebből a szempontból a forrás mindegy, 4k is lehet.
A vágás műveletét hamar meg lehet tanulni, a jó vágás, jelenet rendezéshez viszont érzék kell, fejben tartani a teljes jelenet snittjeit, hogy abból egy dinamikus ritmusos egész legyen. Teszem azt egy 3 perces darab esetén 7 másodperces vágásokkal is 25-30 is belekerül ami minimum 10-15 felvétel a rontottakat nem számolva. Ezeket kb észben kell tartani, hogy össze bírja rakni az ember. -
elistvan
őstag
Lehet, hogy ez a pár sor el fog keseríteni, de:
Az, hogy te nem ingyen csinálnád az szép és, jó, és maga a gondolat is, hogy te megosztanád másokkal a tudásodat, de gondolom mások úgy vannak vele, hogy ha nekik is van egy kis szabadidejük azt arra fordítanák amit ők szívesen csinálnának és ez sajnos nem egy pár perces meló. A videoszerkesztés alapjai akár magyarul is fent vannak youtubeon javaslom tanuld ki te az alapokat, és csináld magad így tanulsz is belőle és olyat vágsz amilyet akarsz, plusz másoktól sem kel szívességet kérni. Már csak azért is, mert minden ember igénye és ízlése más. Tegyük fel: Mi van pl. ha a kész videó nem nyeri el a tetszésedet? Akkor a segítőd ideje ment el feleslegesen és fogja magát kellemetlenül érezni. -
MrChris
nagyúr
Az biztos, hogy túlzott
Kamu is ez a felvétel, nem valódi zongora szól, hanem valami digitális. Meg az effektek is utólag vannak rátéve. Praktikus digitálist használni, nem kell a mikrofonozással foglalkozni, lévén annak minősége nagyon meghatározó és gyanítom olyat házilag nem nagyon lehet elérni.
-
MrChris
nagyúr
Olyasmit mint Péter Bence?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Milyen széket vegyek?
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Béta iOS-t használók topikja
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i7 9700T - 35W TDP - Eladó!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Air 13" Retina M1 / 8GB RAM / 256GB SSD / Asztroszürke / Apple Garanci
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest