- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #39 üzenetére
Medion... valami bazinagy, nemtom gány colos...
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #38 üzenetére
De hallod. Ha monitorhiba lenne, akkor egy szép képet printscreeneltem volna le. De ez már alapból ilyen képet ad ezek szerint a monitorba. amúgy a monitor se régi...
-
[NQD]Jericho
tag
http://users.atw.hu/nesquakedemons/nevtelen.jpg
Tessék. Gyönyörködjetek -
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #33 üzenetére
AGP-t akartam írni. És a csikozás elején tuti nem monitorhiba, mert akkor nem tudnám leprintscrrenelni ugyebár? pill felteszem szerverre a képet nézzétek meg...
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
ssolitude #30 üzenetére
Driver feltelepitettem, nemjó. még mindig azt csinálja.
Vga-t majd megpróbálok cserélni haverral. Amúgy biztos, hogy nem a videókártya zúg inditáskor. Kivwettem és kártya nélkül inditottam el valamelyi knap és zúgot uyganúgy. Ja és hogya most nyomok egy resetet akkor nem fog zugni. Akkor zúg, ha nem volt használva gép egy ideig és úgy inditom el. Talán az alaplap ag-je rossz... Talán kis kisülést szenvedet alaplap? -
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #27 üzenetére
Direct x az van
az nem lehet gond -
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #22 üzenetére
Egy régebbi driver lehet jó lenne, de hol találom meg? Mert ati honlapjáról nem tudom letölteni
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #20 üzenetére
Vga kártyát vagy drivert? drivert milyet? amúgy köszi helpet..
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #17 üzenetére
Ha nem telepitek drivert és hagyom, hoyg az sp2 ismerje fel, feltelepit egy 9600 family nevü microsoft drivert. Azzal nincs baj direct3d-nél, de csikozás azért van elején. De viszont ez a sp2 driver túl gyengén támogatja kártyát.
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #16 üzenetére
hát nemtom hozzáérjek?
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #14 üzenetére
30 valahány fokos.
-
[NQD]Jericho
tag
1 Na szal... Az első és legsúlyosabb problémám a direct3d gamek. Hogy villognak benne textúrák stbstb. Ez csak a játékokban csinálja, mivel azok direct3d-sek. Opengl alapú gameknek kutya baja.
2 A gépindítási csikozás.
amikor benyomom power gombot akkor zúgással indul. Aztán miután betöltött teljesen windows, meg tudok már csatlakozni nethez, akkor már halk. Addig a legbrutálisabb képkocsonyától elér egy finomabb képig. Aztán ahpoyg használom gépet, pöttyök jönnek elő meg csikok. Ilyen egy pixelesek kábé. de ezek is csak akkor, ha valami balról jobbra megy.Pl ha egy pixelvastagságú vonalt áthúznék balról jobbra volna egy pár pötty
A kártyát már kivettem párszor. Meg tisztittoam amihez hozzáfértem. Te li van bordával. Nemtom... -
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #1 üzenetére
Esetleg tudok egy képet arról küldeni, hogy néz ki a kép rendszerinditásomkor
-
[NQD]Jericho
tag
Van egy Club Ati radeon 9600 xt kártyám 128 mbrammal és gondok merültek fel vele. A gondok akkor kezdődtek miután a warcraftom kifagyot és resetelnem kellett. Azóta a direct3d-s játékok hibásan indulnak el. Ezt azt jelenti, hogy a képernyőn különböző furcsa villogások vannak megállás nélkül. Mi lehet a baj? Már volt többször formatálás és az instalálást is többféleképen elvégeztem hátha. A rendszerem: Amd1800xp, abit nf7-es alaplap, 256 ddram 333 mhz. Mi lehet a baj? A másik problémám kevésbé volt aggasztó eddig de kezdek aggódni. a gépembe valamelyi kventilátor elkezd rezegni majd folyamatosan leáll a hangja, normálissá válik. Addig a képernyőn sávok csúsznak egymásba. a zúgás után is megmarad ez a probléma viszont( az egymásbacsúszás, szines pöttyök vannak itt ott elszórva). Pls valami helpet!!! A legfrissebb driver van feltelepitve mindenből. PLSPLS!!!! Esetleg lehet a 256 dd ram is probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- E-roller topik
- VMware
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest