- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nekunk tavaly egy nyakhibas radeon 9000 csinalt detto ugyanilyen effektet.
Viszont azt akkor megoldotta driver, ugy hogy a 64mb -bol csak 32-t latott a kartya
menet kozben kicsit mozgasd meg a kartya nyakjat fel-le. (FINOMAN nem kettétörni)
ha kozben valtozik a minta, akkor valoszinuleg nyakhibas a kartya, es sajnos kidobhatod, vagy jobbik esetben garancia. -
sirály12
őstag
Ezek tipikus hibák. Még mindíg tartom, hogy a videókari memje xar vagy a gpu. Szereincsés esetben csak érintkezési hiba, vagy túlmelegedés.
Vedd ki a karit és pucold meg. Tedd vissza. Egy próbát megér. Ha utána is csinálja, akkor valszeg gari. -
BOOSTER
aktív tag
A leírtak alapján elég egyértelmű hogy a videokari lesz a hibás...
Felmerült itt monitorhiba is de akkor hibátlan kép lenne printscreenelve...
Rendszermemó sem valószínű mert ha az hibázik akkor kékhalál\restart...
Nézd meg hogy a hűtéssel minden rendben van-e, esetleg másik driverek, másik Win, alaplapi driverek...
Ha akkor is rossz akkor lehet gogy a GPU vagy a videomemória kezd meghalni...
Mindenekelőtt javaslom hogy a te gépedben próbálj ki egy másik kártyát illetve a te kártyádat próbáld ki másik gépben... -
ToBeY
nagyúr
válasz
[NQD]Jericho #38 üzenetére
Videókártyán lévő ramhibe tutira szerintem.
-
nekem gpu túlmelegedéskor csinált ilyet a videórareszom!Szerintem vegyél rá valami réz hűtést bár jobb lenne kölcsönkérni egyet hátha nem az a baj és akkor ne adj ki feleslegesen pénzt!Esetleg valakitől kérj egy gyári hütőt mert lehet rögtön levette a gyári ventit és fel tett egy zalmant vagy egyébb csodát!
-
ssolitude
őstag
válasz
[NQD]Jericho #40 üzenetére
Ha két memórimodul van a gépben,akkor vedd ki az egyiket,inditsd el ugy,utána a másikat és úgy is.Ha csak egy modul van akkor memtest86.
Bár kétlem hogy RAM-hiba lenne...
Na mégegyszerehát egyik és másik modullal külön külön....nnna
[Szerkesztve] -
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #39 üzenetére
Medion... valami bazinagy, nemtom gány colos...
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #38 üzenetére
De hallod. Ha monitorhiba lenne, akkor egy szép képet printscreeneltem volna le. De ez már alapból ilyen képet ad ezek szerint a monitorba. amúgy a monitor se régi...
-
ssolitude
őstag
válasz
[NQD]Jericho #35 üzenetére
Ez nem kizárt,hogy monitorhiba.Régi monitorod van?És milyen?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
[NQD]Jericho #35 üzenetére
Ramhiba vigyed vissza vagy a ramra tegyél bordákat ha nem lenne rajta!
-
[NQD]Jericho
tag
http://users.atw.hu/nesquakedemons/nevtelen.jpg
Tessék. Gyönyörködjetek -
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #33 üzenetére
AGP-t akartam írni. És a csikozás elején tuti nem monitorhiba, mert akkor nem tudnám leprintscrrenelni ugyebár? pill felteszem szerverre a képet nézzétek meg...
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
ssolitude #30 üzenetére
Driver feltelepitettem, nemjó. még mindig azt csinálja.
Vga-t majd megpróbálok cserélni haverral. Amúgy biztos, hogy nem a videókártya zúg inditáskor. Kivwettem és kártya nélkül inditottam el valamelyi knap és zúgot uyganúgy. Ja és hogya most nyomok egy resetet akkor nem fog zugni. Akkor zúg, ha nem volt használva gép egy ideig és úgy inditom el. Talán az alaplap ag-je rossz... Talán kis kisülést szenvedet alaplap? -
Mazka05
őstag
válasz
[NQD]Jericho #1 üzenetére
Nah első sorba rakj bele egy másik VGA-át! HA azzal jó akkor elég valószínű hogy az szar de azért nézd meg egy jó gépbe a 9600-ot és ha otis csinálja ezeket vagy bármi más problémát akkor visszavisz de szerintem mindenek elött nézd meg egy másik monitorral.. de az is lehet hogy valami más de erre kevés az esély...
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #27 üzenetére
Direct x az van
az nem lehet gond -
ssolitude
őstag
válasz
[NQD]Jericho #24 üzenetére
-
ssolitude
őstag
válasz
[NQD]Jericho #24 üzenetére
Ha uj a kártya,akkor tedd fel a gyári drivert,kell hogy legyen hozzá telepítő.DirectX van a Microsoft oldalán.
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #22 üzenetére
Egy régebbi driver lehet jó lenne, de hol találom meg? Mert ati honlapjáról nem tudom letölteni
-
Petike168
aktív tag
válasz
[NQD]Jericho #22 üzenetére
Egyébként van 9600 xt topic! Ha ott kérdeznéd ott biztos több megoldásokkal bombáznának
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #20 üzenetére
Vga kártyát vagy drivert? drivert milyet? amúgy köszi helpet..
-
ssolitude
őstag
válasz
[NQD]Jericho #20 üzenetére
4.9 katalyst és directX 9.0c
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #17 üzenetére
Ha nem telepitek drivert és hagyom, hoyg az sp2 ismerje fel, feltelepit egy 9600 family nevü microsoft drivert. Azzal nincs baj direct3d-nél, de csikozás azért van elején. De viszont ez a sp2 driver túl gyengén támogatja kártyát.
-
ssolitude
őstag
válasz
[NQD]Jericho #17 üzenetére
Rakj másik VGA drivert.
Rakd fel ujra directX-et (c) -
Petike168
aktív tag
válasz
[NQD]Jericho #16 üzenetére
hát akkor a másik tipp: tedd fel a directx 9.0c-ét
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #16 üzenetére
hát nemtom hozzáérjek?
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #14 üzenetére
30 valahány fokos.
-
ssolitude
őstag
válasz
[NQD]Jericho #13 üzenetére
A kártyán van venti,vagy passzív?Ha van venti működik?Nem tul forró a hűtőborda a VGA-n?
-
[NQD]Jericho
tag
1 Na szal... Az első és legsúlyosabb problémám a direct3d gamek. Hogy villognak benne textúrák stbstb. Ez csak a játékokban csinálja, mivel azok direct3d-sek. Opengl alapú gameknek kutya baja.
2 A gépindítási csikozás.
amikor benyomom power gombot akkor zúgással indul. Aztán miután betöltött teljesen windows, meg tudok már csatlakozni nethez, akkor már halk. Addig a legbrutálisabb képkocsonyától elér egy finomabb képig. Aztán ahpoyg használom gépet, pöttyök jönnek elő meg csikok. Ilyen egy pixelesek kábé. de ezek is csak akkor, ha valami balról jobbra megy.Pl ha egy pixelvastagságú vonalt áthúznék balról jobbra volna egy pár pötty
A kártyát már kivettem párszor. Meg tisztittoam amihez hozzáfértem. Te li van bordával. Nemtom... -
Petike168
aktív tag
És a videókátya nincs tuningolva véletlenül?Használtan vetted? Azt is nézd meg, mert akkor szokott ilyen hibát adni, amikor már nem bírja a tuningot a kártya!
-
Petike168
aktív tag
de mindenképen futass le egy memtest-et! Az sose árt
-
prmcsk
addikt
Valószínűleg a GPU-d túlmelegszik,felfekvés vagy venti probléma miatt.
-
sirály12
őstag
Szerintem a ventinek semmi köz ehhez. Nem is lehet.
Max, ha tényleg akkor csikozódik amikor a venti zúg, akkor az lehet, hogy valahol érintkezési hibás a kari és a venti ahogy rezeg az betesz neki. Szerintem vedd ki a helyéről és tedd vissza egy kis takarítás után, hátha megoldódnak a gondjaid. -
Zsöpapa
tag
Szia!
Szerintem a baj forrása a leírtak alapján a ventilátor lesz. Azt mondtad, hogy a ventilátor zúg ekkor rossz a kép. A ventilátor zúgása előtt előjött a hiba? -
ToBeY
nagyúr
Ha garis sürgősen vid vissza,ha nem cserélj rajta hűtőt és a ramra is tegyél bordát!
-
ssolitude
őstag
válasz
[NQD]Jericho #2 üzenetére
Csak a játékok alatt van ez?Mekkora tápod van?
-
sirály12
őstag
Xerintem a memó a karin kicsit meghaldokolta magát, vagy a gpu xartakodik. Ha garis akkor vissza garba, ha nem akkor, hááát.....
-
[NQD]Jericho
tag
válasz
[NQD]Jericho #1 üzenetére
Esetleg tudok egy képet arról küldeni, hogy néz ki a kép rendszerinditásomkor
-
[NQD]Jericho
tag
Van egy Club Ati radeon 9600 xt kártyám 128 mbrammal és gondok merültek fel vele. A gondok akkor kezdődtek miután a warcraftom kifagyot és resetelnem kellett. Azóta a direct3d-s játékok hibásan indulnak el. Ezt azt jelenti, hogy a képernyőn különböző furcsa villogások vannak megállás nélkül. Mi lehet a baj? Már volt többször formatálás és az instalálást is többféleképen elvégeztem hátha. A rendszerem: Amd1800xp, abit nf7-es alaplap, 256 ddram 333 mhz. Mi lehet a baj? A másik problémám kevésbé volt aggasztó eddig de kezdek aggódni. a gépembe valamelyi kventilátor elkezd rezegni majd folyamatosan leáll a hangja, normálissá válik. Addig a képernyőn sávok csúsznak egymásba. a zúgás után is megmarad ez a probléma viszont( az egymásbacsúszás, szines pöttyök vannak itt ott elszórva). Pls valami helpet!!! A legfrissebb driver van feltelepitve mindenből. PLSPLS!!!! Esetleg lehet a 256 dd ram is probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest