- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
thorex
tag
Üdv!!!
A kérdésem: Dosbox-ból szeretnék videót felvenni és arra milyen videóprogi jó win 7 alatt persze???
(a fraps jó csak aminél nekem kell nem műkszik, a hypercam-et meg nem lehet egyszerre a dosbox-al együtt elindítani mert megfagy)
A választ előre is köszönöm
-
thorex
tag
A probléma megoldava!!!
Integrált hangkártyák esetében a hangeszközök (nekem a tálcán megtalálható a gyorsíndítógomgoknál). Ott a keverők beállításánál a mikrofont kapcsoljuk ki és a sztereo keverőt pedig be, így fel fogja venni a hangot. A fraps-nél pedig a "Use Windows input"- ra kapcsoljunk. -
thorex
tag
Üdv!
Nekem is az a gondom a fraps-el, hogy nem vesz fel hangot. Be van állítva a record sound (be van jelölve), de mégsem veszi fel. Én úgy tuduom, hogy van egy program amivel ez a gond megoldható, de nem tudom a program nevét. A segítség gyorsan kéne, és előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest