Hirdetés
Aktív témák
-
hi
tag
Az egybepitett kartyak koltseghatekony megoldast jelentenek, de mint elottem is irtak egy ido utan a video resz elavul. En is ugyanigy vagyok, a jo regi ELSA Erazor 32Vivo meg mindig megteszi, ami nekem kell.
Ugyanakkor ha van mar egy videokartyad amit nem akarsz lecserelni vegyel egy jobb tv tuner kartyat, telepits a nimo codec pack-et, tolds le a vitualdub-ot, es nehany beallitas es keves kiserletezes utan fog menni minden. Nem art egy gyors proci meg merevlemez, mert igy kevesebb lesz az elveszett kepkockak szama.
En eleg sok VHS kazettat digiztem ilyenforman, es ezidaig minden ment rendesen.
Ha eleg eros a proci, akkor megprobalhatod egybol divx-be menteni a videot, igy idot sporolsz meg. Nekem igy mukodik most is. Ami nekem nem jott ossze, az a hangtomorites, igy vetelkor tomoritetlenul hagyom a hangot, majd utana virtualdub-al ujratomoritem. Sok sikert !
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Alkoholista nevelde
- Diablo IV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI MAG 322UPF 32 Inch 4K Gaming Monitor - UHD 3840 x 2160, Rapid IPS, 160 Hz, 1 ms, 16: 9, HDR 400
- SAMSUNG (L49CG954SUXEN) 240HZ 5K OLED GAMER SMART ! AKCIÓ!
- Asus T.U.F gaming monitor 34"
- GIGABYTE AORUS FO32U2P 32" QD-OLED 4K / 240Hz gamer monitor Garis, esztétkia hiba
- LG (27UQ850V) 4K UHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest