Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Aktív témák
-
hi
tag
Az egybepitett kartyak koltseghatekony megoldast jelentenek, de mint elottem is irtak egy ido utan a video resz elavul. En is ugyanigy vagyok, a jo regi ELSA Erazor 32Vivo meg mindig megteszi, ami nekem kell.
Ugyanakkor ha van mar egy videokartyad amit nem akarsz lecserelni vegyel egy jobb tv tuner kartyat, telepits a nimo codec pack-et, tolds le a vitualdub-ot, es nehany beallitas es keves kiserletezes utan fog menni minden. Nem art egy gyors proci meg merevlemez, mert igy kevesebb lesz az elveszett kepkockak szama.
En eleg sok VHS kazettat digiztem ilyenforman, es ezidaig minden ment rendesen.
Ha eleg eros a proci, akkor megprobalhatod egybol divx-be menteni a videot, igy idot sporolsz meg. Nekem igy mukodik most is. Ami nekem nem jott ossze, az a hangtomorites, igy vetelkor tomoritetlenul hagyom a hangot, majd utana virtualdub-al ujratomoritem. Sok sikert !
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Exkluzív órák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AOC AG276QZD2 QHD, 280 Hz OLED monitor eladó
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- HP EliteDisplay E243 23.8"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- MSI MPG 325CQRXF (Bontatlan)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3887, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest