- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Topikot zártam!
-
Alister71
nagyúr
Van már ilyen topik.
-
Wasquez
senior tag
Mi okozhatja azt, hogy csíkoz egy g41m-p33 chipes msi alaplap vga-ja?
Integrált vga van, és időnként lefagy csíkos képernyővel, vagy így indul.
1333-as ramok vannak, de valamiért 1066-ként hajtja őket.
Memtest nem talált hibát, viszont a burnin test vga mem hibát írt, de már az sem tud lefutni, 2d vga tesztelésbe belehal a gép. -
kirjak
aktív tag
Tiszteletem!
1 éves konfigomban GTS 450-emet kicseréltem Asus HD7770-re WOT ban villognak visszaszámlálákor a fák és a tankok is (nem mindig) olykor a meccs kezdete után is egy ideig.
Rendszer és game újratelepítés már volt.
Javaslat?
-
naeztnem11
csendes tag
Üdv!
http://kepfeltoltes.hu/120506/DSC_0043_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120506/DSC_0041_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120506/DSC_0039_www.kepfeltoltes.hu_.jpgGépem adatai:
-4Gb ram ddr3
-500gb sata winyo
-nvidia gforce gt 240 1GB ddr3
-asrock N68C-S ucc
-AMD 2magos 3ghz
-a táp HKC usp3430Mindig változó időben történik játék közben és néha,ha csak simán netezek akkor is.
-
tiba75
csendes tag
Sziasztok!Nagy gondban,vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!SEGITSETEK!Vettem tegnap egy asus gts 450-es vga-t,beraktam a gépbe driver rakás satöbbi amit ilyenkor kell,az összes játéknál a kép ugrál a pixelek összekeverednek,szemetes a kép a you tube videok tökéletesen mennek csak a gameknél jelentkezik MI LEHET A BAJ!!!!!!!!!!!uj drivernél is ez vvan most visszatettem a régi karit gt 240-et azzal jo segitsetek légyszives.
-
amatun
csendes tag
válasz
boomerang907 #25 üzenetére
Nekem is hasonló problémám van csak egy 8600 gt-vel és engem is érdekelne hogy miért van ez aki tudja az kérem segítsen
-
boomerang907
csendes tag
Sziasztok !
Van egy Asrock 4coren-73HD720P alaplapom. Most vettem bele egy Leadtek 9600gt kártyát. Az a gondom, hogy a windows nem is érzékeli mint új hardver, monitor képet nem ad, semmi....A BIOS-ban átállítottam hogy PCI-E vga-ról menjen az alaplap, de semmi eredmény. A kártya más gépben megy, az alaplap más vga-val megy. Láttam neten hogy van akinek ilyen konfogja van, szóval nem gondolnám hogy nem támogatja az alaplap a kártyát.
(extra tápcsatlakozó rá van dugva)
Segítő válaszokat nagyon köszönöm ! -
tigerjoco
tag
Helló!
Egy olyan problémám lenne, hogy néha ha filmet nézek vagy ha neten böngészek bekékhalálozik a rendszer, full új rendszeren is megmarad a probléma. Nem tudom mi lehet a hiba, de én vidikarira gondolok. Amúgy új a videókártya. Előre is köszönöm a segítséget! -
Werkly
őstag
VGA hiba vagy a CPU nem hajtja ki a VGA-t ha a jeleség az, hogy ha youtube megy és scrollozok föl le akkor akadva teszi ezt W7 alatt. XP-n nem! Várnám a véleményeket! Köszi!
-
GiXXXer
tag
Üdv.
Szerintetek egy alaplap gallyra vághatja a vga-t?
Egy P3-ról van szó, tesóm gépe, nemrég lett 1000-esre fejlesztve egy EpOX 3SPA i815-ös lappal. Eredendően Radeon 8500 volt benne (ütős kis kari), de aztán kaptunk egy kihagyhatatlan ajánlatot egy Club3D 9600 álpro-ra (400/400 gyári órajel)...Beleraktuk, és fekete képernyő, még csak a biosig se jutott a gép..OK, biztos inkompatibilitás...De beleraktuk egy másik gépbe (IS7+2,8NW), és abban se művelt semmit... Pedig a megvételkor még tökéletesen működött (jelen voltam a kiszerelésnél), ráadásul havertól vettem, ha tudta volna, hogy szaraxik, nem adta volna el nekünk...
Előtte a 8500 volt benne, 4x AGP-re kapcsolva, de mivel ismeretlen volt neki a 9600 átváltott volna 3,3 Voltra? És ez szétfuckolhatta volna a 9600-at?Pedig egy tetves sípolásig se jutott, abszolút nem csinált semmit...Nem jó poén...
Szerintetek van ilyen, vagy mi a fuck? -
kismagyar888
csendes tag
nekem van egy ati xpert 2000-es kártyám. problémám, hogy nem ismeri az alaplap. kérdeném milyen alaplapba tegyem, hogy jó legyen
-
brasil
senior tag
kössz
-
jagada
addikt
pedig jó kis karesz:
Bővebben: link
de sajna nem tok segíteni, én ati-val nyomulok -
brasil
senior tag
fx 5950 ultra gt
-
brasil
senior tag
hi
a gondom a következő amiben segítségeteket kérném:
megy minden frankón eccercsak megfagy a gép ujraindítom win tölt befelé aztán sötétség.csökentettbe indít driver eltávolít gép indul, driver felrak úraindul, win betölt és újra sötét. tehát valami oknál fogva driver betöltése után sötét lesz.ötlet???
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest