- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
Synthwave #40 üzenetére
Számodra. Meg bárkinek, aki nem legalább semi-pro szinten FPS-ezik, nincs minimum 360 Hz-es, de inkább magasabb képfrissítési rátájú monitora, több százas frame rate-je, izmos, legalább hat-, de inkább nyolcmagos processzora (fejlett IPC-vel) és rendesen karbantartott rendszere. Vagy az USB 3.x portjait nem XHCI módban hajtja, esetleg az ominózus USB port, amire rá van kötve az egér, nem natívan kapcsolódik a CPU-hoz, netán az adott hubon van más high polling eszköz is. Vagy az általa játszott játék nem támogatja a sub-frame inputot.
No ezt elmentem, és megnézem hogyan változik az idő múlásával...
Érdekes, hogy ezek a szuperembereknek tök jó volt pl. a 180 Hz-es meg a 240 Hz-es kijelző, amíg nem volt jobb: most meg már a 360 Hz a beugró, a minimum...De egy vakteszten elvérezne 10-ből 9 ezen a képfrissítésen: a "competitive edge" nincs megkülönböztetve a placebo-hatástól...
-
válasz
Synthwave #40 üzenetére
"Meg en bloc használható, nem egy ajtótámaszték."
Az én kezem egy ilyesmi (közepes méretű, viszonylag lapos, szimmetrikus és könnyű) egértől ment tönkre. De nyilván én valami genetikai hulladék vagyok, aki alkalmatlan a "normális" eszközök használatára. Ja, nem. Tök jó lenne, ha elfogadnád azt a tényt, hogy a beviteli eszközök kényelme és használhatósága szubjektív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest