- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Sennheiser momentum tws 3 60k az emagon [link]
Szerintem az igencsak jó ár..
-
Janaboy
veterán
válasz
hajraolaj1 #13956 üzenetére
Igen
-
Janaboy
veterán
válasz
kalozhun100 #13922 üzenetére
Semmi, én a Momentum 3 hangját meghallgatnam szívesen.
Amúgy inkább a 2es esetén panaszkodtak hibás darabokról.
De teljesen jó hangja van. -
Janaboy
veterán
válasz
NoOne92 #13870 üzenetére
Hát a hangerő elég relatív, de akkor lehet egy Soundpeats air 3 deluxe hst vennék, nekem az van, szeretem a hangját.
De azért azt vedd bele hogy a half in earek sose lesznek olyan jó hangzásúak mint az agybadugósak.Amúgy nekem ez a Soundpeats már eléggé hangos max hangerőn, Spotifyal tesztelve.
-
Janaboy
veterán
-
Janaboy
veterán
válasz
H2o-pok #13842 üzenetére
Nekem ilyen van, egy Sony XM3-al tudom hasonlítani, egy kicsit kellett EQ-zni, mert nekem a Sony hangja jobban tetszett, viszont a Sennheiser hangosabb és kényelmesebb.
A gyári illeszték nekem elég gyatra én rendeltem hozzá BGVP (asszem ez a neve) illesztéket, azzal egész jó.
Amúgy szeretem a hangját, az ANC nem olyan nagy szám, de már passzívan is elég jól szigetel.
Viszont arról olvasni, hogy egyeseknek elég hamar tönkrement, de általában elég intenzív használat mellett.
-
Janaboy
veterán
válasz
hajraolaj1 #13781 üzenetére
Galaxy buds 2 apróról.
De mindenképp olvass teszteket.
Scarbir oldalán találsz ársávban ajánlatokat.. -
Janaboy
veterán
Szerintem ezt akkor így mindegyik tudja..
De amúgy az nagyobb kihívás lesz, hogy találj olyan TWS-t, főleg half in-earben, ami pc-re kötve is jó lesz Teams hívásokhoz.
Ha találsz szólj, én kerestem, de nem találtam.
Az AirPods, ami talán jobb ebben, de ott is amikor a kollégáim használták teljesen behallatszott az összes külső zaj...csendes szobában persze jó, de oda meg minek a füles? -
Janaboy
veterán
A: For Redmi Buds 4 Lite, the connection steps are as follows.
1. Connect the new device:
①Click either earbud for 5 times within 30 seconds after taking the earbuds from the charging box and the earbuds are in pairing mode.
②Turn on your phone's Bluetooth, search for and connect to "Redmi Buds 4 Lite". -
Janaboy
veterán
Persze, vannak.
Multi pointosat kell keresni, ezek általában egyszerre 2 eszközhöz tudnak csatlakozni egy időben.Közben olvasom pluszban, szerintem half in earesben nem biztos hogy lesz.
Esetleg a huawei freebuds 3 vagy 4,utána kell olvasni.
Vagy esetleg a Sony Linkbuds (nem az S). -
Janaboy
veterán
Sportolashoz sokan szoktak keresni olcsó, nyitott fülest, most böngészve a Fiio oldalát láttam egy ilyet: [link]
Fogalmam sincs milyen a hangminőség, szóval akit jobban érdekel járjon utána
-
-
Janaboy
veterán
válasz
Albert.Tamas #13370 üzenetére
Anc-st csak akkor ha használod de ne számíts nagy anc tudásra.
Sőt.. -
Janaboy
veterán
Most olvastam hogy hamarosan lesz Spotify loseless, talán platinum csomag vagy ilyesmi.
-
Janaboy
veterán
Most nézem hogy Scarbir új overall bestet választott az agybadugósok 100 usd kategóriaban: Soundcore Liberty 4 NC
-
-
Janaboy
veterán
BB topikból: [link]
Scarbir szerint az A40 a második legjobb a Linkbuds S után, a Galaxy Buds 2 előtt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Posta, csomagküldés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest