Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
loszerafin
üzenetére
mert amíg be nem írtál nem tudtam, hogy lehet egyben is kapni. :) konkrétum?
-
Goose-T
veterán
válasz
loszerafin
üzenetére
Csak hogy egy kicsit kötözködjek: ISA busz még néhány régebbi P4-es alaplapon is fellelhető, a P3-as és régebbi alaplapokon meg 99%, hogy találsz.
+ Ötletek: akár egy Celeron 700-as is elmegy passzív bordával az idők végezetéig, már láttam rá példát is.
[Szerkesztve] -
aDM|RaL^
őstag
válasz
loszerafin
üzenetére
szerintem is. amit fater használt, ahhoz csatlakoztatva volt egy pici feketefehér LCD... és azon jelzett ki cuccokat.. volt valami webcime annak a boltnak ahol vette, de nem jut eszembe.
-
FastCatch
csendes tag
válasz
loszerafin
üzenetére
drága, lószerafin: smiley! nyugi! lehet, hogy locsolásvezérlésben ''vérprofi'' vagyok, de ettől még nem vagyok vérprofi abban, hogy milyen ház kell hozzá (ma egy ősöreg gépen megy, de több okból is lecserélném).
A segítséget pedig köszi. Bluetooth-X10 hidam egyelőre nincs (pl. ebben sem vagyok ''vérprofi''), de ha már csinálok egyet -- gondoltam -- érdemes lenne ennek figyelembe vételével. (Az X10 egy 220V-os hálózaton működő elektromos eszközöket vezérlő protokoll. Ebből nekem az kell most, hogy bluetooth vezérlés bejöjjön a gépbe, onnan a 220-at meg tudom hajtani egy COM porton). Ugyan a bluetooth nem kell feltétlenül USB-s legyen (régebben, mintha kártyán is lett volna), de lehet, hogy akkor végülis két különböző darab fog kelleni! (Sőt, az is lehet, hogy a locsolásvezérlő gép marad, ami volt, amíg szét nem hullik.)
A miniITX-hez egy linket tudsz adni? (A google-ben a ''miniITX VIA M-5000'' nekem nem ad használható találatot (magyar/angol/német).)
Előre is kösz!
FastCatch
Aktív témák
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci, Jogtiszta Windows 11
- XXLPC Polar Pulse Gamer PC - Ryzen 5 5800X - 16GB DDR4 - 1TB SSD - RX7600 8GB
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Asztali PC , R5 5500 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Windows 10-ről Windows 11-re frissítés a 2018 előtti számítógépekre
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Samsung A17 mobiltelefon
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest