Hirdetés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Aktív témák
-
FastCatch
csendes tag
válasz
loszerafin #4 üzenetére
drága, lószerafin: smiley! nyugi! lehet, hogy locsolásvezérlésben ''vérprofi'' vagyok, de ettől még nem vagyok vérprofi abban, hogy milyen ház kell hozzá (ma egy ősöreg gépen megy, de több okból is lecserélném).
A segítséget pedig köszi. Bluetooth-X10 hidam egyelőre nincs (pl. ebben sem vagyok ''vérprofi''), de ha már csinálok egyet -- gondoltam -- érdemes lenne ennek figyelembe vételével. (Az X10 egy 220V-os hálózaton működő elektromos eszközöket vezérlő protokoll. Ebből nekem az kell most, hogy bluetooth vezérlés bejöjjön a gépbe, onnan a 220-at meg tudom hajtani egy COM porton). Ugyan a bluetooth nem kell feltétlenül USB-s legyen (régebben, mintha kártyán is lett volna), de lehet, hogy akkor végülis két különböző darab fog kelleni! (Sőt, az is lehet, hogy a locsolásvezérlő gép marad, ami volt, amíg szét nem hullik.)
A miniITX-hez egy linket tudsz adni? (A google-ben a ''miniITX VIA M-5000'' nekem nem ad használható találatot (magyar/angol/német).)
Előre is kösz!
FastCatch
Aktív témák
- Autós kamerák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Windows 11
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest