Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
FastCatch
csendes tag
válasz
loszerafin
üzenetére
drága, lószerafin: smiley! nyugi! lehet, hogy locsolásvezérlésben ''vérprofi'' vagyok, de ettől még nem vagyok vérprofi abban, hogy milyen ház kell hozzá (ma egy ősöreg gépen megy, de több okból is lecserélném).
A segítséget pedig köszi. Bluetooth-X10 hidam egyelőre nincs (pl. ebben sem vagyok ''vérprofi''), de ha már csinálok egyet -- gondoltam -- érdemes lenne ennek figyelembe vételével. (Az X10 egy 220V-os hálózaton működő elektromos eszközöket vezérlő protokoll. Ebből nekem az kell most, hogy bluetooth vezérlés bejöjjön a gépbe, onnan a 220-at meg tudom hajtani egy COM porton). Ugyan a bluetooth nem kell feltétlenül USB-s legyen (régebben, mintha kártyán is lett volna), de lehet, hogy akkor végülis két különböző darab fog kelleni! (Sőt, az is lehet, hogy a locsolásvezérlő gép marad, ami volt, amíg szét nem hullik.)
A miniITX-hez egy linket tudsz adni? (A google-ben a ''miniITX VIA M-5000'' nekem nem ad használható találatot (magyar/angol/német).)
Előre is kösz!
FastCatch
Aktív témák
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- APC Smart UPS 3000 USV - Szünetmentes tápegység- Új ára 950.000Ft
- HP R/T3000 G4 HV INTL UPS- szünetmentes tápegység
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest