Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsi19
senior tag
occsó S478-as lapot+procit+hűtőt keresek!
~4k körül.
-
csibor
addikt
Kingmax 2 X 2gb DDRII /800-as KLDE88F-B8KB5 eladó 18K
Tecnisat Skystar2 pci 9K -
RpPRO
őstag
Szakallas, de mindig jo kedvem lesz, ha ezt a poent olvasom.
Lány és fiú beszélgetnek. Fiú:
- Mi a foglalkozásod?
Lány:
- Az EDS Hungary EMEA North-Central HUB Központjában az ABN AMRO Team-hez tartozó Workplace Services Service Deskjén vagyok Chat
Support Agent. És neked?
- Ács.Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
ocsi19
senior tag
HP 6720s, új akksival! - 70.000.-
Nesztek!
-
ocsi19
senior tag
MAXTOR 6H500F0
Capacity: 500GB
Spindle Speed: 7,200RPM
Interface Type: SATA
Disk Size: 3.5"x1.0" (Low Profile Hard Drive)
Sustained Throughput (MBps):
Average Seek Time (read/write ms): 9
Electrical Interface Speed: SATA 300 - 3.0Gbps
On-Board Cache: 16MB3db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 100%) - 8.500.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 99%; Kondíció: 97%) - 8.000.-/dbEgyben a fenti 4 hdd -> 31.500.-!!!
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 81%) - 7.200.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 98%; Kondíció: 74%) - 7.000.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 52%) - 6.500.-/dbEgyben a fenti 3 hdd -> 19.500.-!!!
A 100,97,81,74%-osnál több, mint 1000 napot ír a hátralevő időből.
Tökéletesen működnek!1hét garancia!
-
Ra3
őstag
válasz FoBCRaistlin #10993 üzenetére
holnap megyek üzletelni délelött, még ma délután egyeztetek pontosan hogy mikor, a cholnokyra, a spar környékére, esetleg ha az nem jó akkor a buszpu-ig beviszem.
szerk.:meg kipróbálom hogy megy-e, kb 2 éve a szekrényben van, elötte is pár hónapot ment csak.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz FoBCRaistlin #10991 üzenetére
hát egy 500-asnál többet nincs képem kérni érte
-
Ra3
őstag
nekem van, és ha minden igaz szombaton megyek vpbe
jah, ez a S754-es vag 939-es gyári hűtésre-re ment[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
sos, szükségem lenne S754-es vag 939-es gyári hűtésre!
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
helkis
veterán
válasz ArmanD. #10983 üzenetére
ez nem hibrid.. az AM3-as proci az ami tud DDR2-t és DDR3-at is vezérelni, ergo visszafelé kompatibilis, ha megvan a megfelelő tápellátás is hozzá a lapon, akkor mindenben ugyanazt tudja, tuniingban is, max a ramok közti minimális különbség, ami kicsivel a DDR3 felé billenti a mérleget, a DDR3-at csak AM3-as lapban lehet elérni, de ott meg nincs AM2/AM2+ támogatás..
amiben még ász ez a lap, az a sb710-es chip, amivel lehetőség nyílik aktiválni a letiltott magokat is, tehát olcsón lehet 4magra váltani, ha megfelelő procit teszel bele.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
ArmanD.
őstag
válasz FoBCRaistlin #10984 üzenetére
Mondjuk nem tuninghoz készültek én ezt tapasztaltam eddig
Öreg vagyok már bohócnak!
-
csibor
addikt
válasz FoBCRaistlin #10981 üzenetére
Picit drágábban,de tudok olyat is szerezni
-
csibor
addikt
-
ocsi19
senior tag
válasz FoBCRaistlin #10976 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, mert ha a vinyó élete során pl.: áramszünet, vagy szar a táp és rosszul áll le a gép vagy bármi más hatás éri, akkor a bios-ba beleíródik és a hdd sentinel mutatja format után is...szóval mindegyik működik hibátlanul csak életük során volt vmi olyan dolog, ami miatt ezt eltárolta...ahogy hallottam új vinyóknál is bőven előfordul, hogy hdd sentinel kondíciót nem 100%-osra állapítja meg.
-
ocsi19
senior tag
Bővült
MAXTOR 6H500F0
6db MAXTOR 500GB 3,5" HDD
On-Board Cache: 16MB3db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 100%) - 9.000.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 95%) - 8.300.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 96%) - 8.500.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 99%) - 8.700.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 81%) - 7.900.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 68%) - 7.400.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 52%) - 7.000.-/dbMindegyiknél több, mint 1000 napot ír a hátralevő időből és (1) gyenge szektort jelez. Aki érti a dolgot, az tudja, hogy ez lehet akár egy áramszünet vagy egy rossz sz.gép kikapcsolás végett is és az sem kizárt, hogy már így került ki a boltból.
üdv.: ocsi
1hét garancia!
-
ocsi19
senior tag
Eladó!
6db MAXTOR 500GB 3,5" HDD
On-Board Cache: 16MB3db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 100%) - 9.000.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 95%) - 8.300.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 96%) - 8.500.-/db
1db HDD sentinel (Teljesítmény: 100%; Kondíció: 99%) - 8.700.-/dbMindegyiknél több, mint 1000 napot ír a hátralevő időből és (1) gyenge szektort jelez. Aki érti a dolgot, az tudja, hogy ez lehet akár egy áramszünet vagy egy rossz sz.gép kikapcsolás végett is és az sem kizárt, hogy már így került ki a boltból.
üdv.: ocsi
-
Bocsek
aktív tag
Műinfó hallgatóknak kötelező darab! Eladó!! Van több darabom is.
-
ocsi19
senior tag
MAXTOR SATA2 500GB - 9.500.-/db
On-Board Cache: 16MB1hét garancia!
-
ArmanD.
őstag
HDD is érdekelne minél olcsóbban
-
ArmanD.
őstag
- Abit Siluro Geforce 4 MX 440 64MB Tv out
- Intel Pro/100S Lan
- 52xCreative CD-rom cd5233E
- Gembird bontatlan multiediás fekete billentyűzet PS2
- Van 2db cd irom is
- PCI slothoz helyezhető venti bontatlan
- Fekete plexis oldallap nem volt használva
- 21"-os Dell monitor elment a kép ingyen elviheted lehet még meg tudod csinálntatni
- 14"-os LG studioworks moncsi kicsit sárga lemosod, hibátlanMajd még körbenézek..
-
FoBCRaistlin
őstag
Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
FoBCRaistlin
őstag
komplett AM2-es gépe eladó. akár játékra is.
érdeklődni PM!Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
t1
addikt
Hali!
Eladó:
-512MB M2 memória kártya - 500ft
-RCA - Jack átalakító - 200ft
-3m-es RCA - RCA sz.gép- tv közötti átalakító hosszabító - 1000ft -
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #10957 üzenetére
olvasgass, maradsz otthon?
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #10952 üzenetére
nem, az x2 240 egy adott proci, azt nem lehet átalakítani semmire, az x2 550-est viszont lehet 4magvasítani.. fogyimérőmnek kellene egy "darabja", ami még nálad van
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
ArmanD.
őstag
válasz helkis #10951 üzenetére
Helkis nekem ez a 3dmark pontozás nem reális Te is tudod, hogy több pontot kapnak az új cuccok még ha nem is gyorsabbak. Nem azzal van gond hogy wowba duelezek vkivel és van 50 fps-em full HD-ba, hanem azzal hogy addonok fent 25-ös raid és jön a fekete leves kifogyyott az erő meg arra is gondolok hogy hamarosan itt a dx11 akkor már minek fektesek ilyen dx-10-es vga-ba mondjuk inkább most kivárok és a tavasz hoz meglepiket sztem majd akkor cserélem amit kell, mondjuk vonzo ez a 4800-as széria de ha egyszer nincs mi kihajtsa
[ Szerkesztve ]
-
FoBCRaistlin
őstag
-
helkis
veterán
válasz ArmanD. #10946 üzenetére
fokoznám a helpet [link] igaz egy kicsit jobb karival, de átlagon aluli procituninggal, kb ilyen teljesítményre lehet számítani..
majd a mostani konfigoddal kéne egy eredményt tolni hasonlításképp.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
RpPRO
őstag
Ki hogyan qralja a brutalis lumbagojat a fekvesen kivul? Ellensegemnek sem kivanom, evekig elkerult, ma egy rossz mozdulat es a kov. par het szenvedes lesz.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
helkis
veterán
válasz ArmanD. #10942 üzenetére
a 4000+-os sandy épp hogy kihajtja a 9800gt-t szvsz, ha abból kettő lenne, akkor se éreznél nagy változást, mert a proci lenne a szűk keresztmetszet.. tehát felesleges önmagában csak még egy kártyát megvenni, ha meg procit is cserélnél, ott csak 2 magos jöhet szóba, de mint tudjuk s939-ben pont olyan drága, hogy csak azért ne érje meg mindent cserélni..
ami jelenleg bestbuy és játékra vannak azok ezek:
-AM2+-os 785G-s/770-es alaplap, sb 710-el: használtan 15kból már lehet pár hetest kapni
-AM3-as X2 240-es 10k környéke, vagy X2-550@X4 20k,
-2x2gb DDR2 800mhz 15k körül,
-HD4870 - 25k körül..
szumma: 65-75kha belegondolsz, 20k-t ráköltenél a mostani gépre csak procira, meg 15k-t egy vga-ra, az 35k
ha eladod a procid+ramod+vga-d, akkor befolyik kb 40k tehát már egálban is van a két ár..[ Szerkesztve ]
-
csibor
addikt
Vállal valaki Analízis matek felkészítést,vagy tud valakit aki foglalkozik ilyesmivel?
-
ArmanD.
őstag
Van értelme SLI-be belemenni? Játékok és driverek már jobban vannak optimalizával, mint régebben?
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz ArmanD. #10939 üzenetére
keress ugyanilyen rossz premium lapot
jé itt van vedini kolléga, épp nemgrég gondoltam rád, hogy milyen jó volt beállni az albi parkolóba mikor mentünk SZTK-ba a kinderekkel, most oda felálltam a házak közé meg is csűrtek 10k-ra ..
felétek jól mehetnek a dolgok, hogy az egész veszprémi topicot meghívtad a sportba piálni
menni fogunk![ Szerkesztve ]
-
ArmanD.
őstag
Asus a8n-sli deluxehoz keresnék chipset hűtést minél kisebb profil vagy gyári kellene a lényeg hogy vékony legyen
-
RpPRO
őstag
válasz FoBCRaistlin #10935 üzenetére
Kulso vinyot keresek. Vp-ben hol erdemes vennem szerintetek? Complex?
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
FoBCRaistlin
őstag
low profile C2D gép eladó kompletten.
AM2 gép akár játékra is szintén eladó.Tuning szempontjából fontos, hogy "hány Mhz hideg van éppen" T56 - www.pcvizhutes.hu WOT: RaistlinX
-
vedini
őstag
Hali Veszprémiek, járnak ott a buszok?
Szenya BKV miatt otthonról kell dolgoznom .
workworkwork...
-
ArmanD.
őstag
Kellene egy ócco kici billentyűzet 500-é! Veszprémen belül elmegyek érte, ha lehet gomb ne hiányozzon
-
ArmanD.
őstag
P4 config vkinek?
-
ArmanD.
őstag
válasz FoBCRaistlin #10923 üzenetére
Figyu sztem maradok még ennél igazából amire használom arra tökéletes és amit ki akartam hozzni belőle az meg van
Majd ha a Wow dx11-en megy majd akkor váltok
-
cimabue
tag
válasz helkis #10918 üzenetére
helk: gyanítom hogy nem fog vele menni. Max mellette, csak akkor ugye ugrik egy plusz usb-port, és 2 jeladó lesz az asztalon...
FoB: ennél olcsóbban nem tudom adni, akkor inkább meghagynám tartaléknak.
(van amelyik bolt simán 2x ennyiért árulja.)Amúgy most mit mondjak nektek? helkis nyert 46 másodperccel?
Légyszíves ezt zsirozzátok le, ne kelljen ilyen "ki ad többet érte" dumával jönnöm.
(már ha tényleg érdekel mindkettőtöket) -
ArmanD.
őstag
válasz FoBCRaistlin #10921 üzenetére
Majd meglátom, csak a tököm teli van olyankor a gépszereléssel és időm az 0 A lap milyen és a prociból melyik?
-
ArmanD.
őstag
-
cimabue
tag
Sziasztok, hátha érdekel vkit:
Logitech LX8 - teljesen új, csak kipróbálva lett: 4000 pénz
Üdv
-
FoBCRaistlin
őstag
olcsó 939-es lapot keresek.
-
ocsi19
senior tag
-
Lehúztam a vinyót a pici gépben. Így a 90W-os táp az egyetlen zajkeltő benn, de nem a ventillátora, hanem a tápból máshonnan vmi halk ciripelés. Egészen közelről is alig hallani. Egy notivinyó bele és egy tökéletes letöltőgép.
-
Mini PC + 15' LCD + bill, egér
Komplett konfigként vagy külön is eladó! Meg egyebek is.
-
ArmanD.
őstag
-
Male
nagyúr
válasz ArmanD. #10904 üzenetére
...de ismerős gép
[HUN]Zolee: Mégegy szavazat a Polcbolt-ra... mondjuk elég igénytelen egy oldaluk van (a bolt is ahogy kinéz...), és most nem is látom rajta az árlistájukat... de valaha volt, én is náluk vágattam inkább. Gyorsan, és tényleg pontosan megcsinálták... ráadásul az anyagok is jók voltak.
(vettem máshol MDF-et, meg bútorlapot... az MDF-ben mintha nem lenne egyenletesen a ragasztó, az egyik része mint a tépett kartonpapír olyan, a bútorlap meg olyan gyenge, hogy leejtettem egy darabját, és eltört...) -
Lala73
csendes tag
válasz FoBCRaistlin #10898 üzenetére
Hello. Van 1 Asus DRW 2014S1T Fekete Sata 3500 pénz,ha esetleg érdekel.
-
ArmanD.
őstag
P4 config eladó igény szerint 17"-os Compaq S700 monitor és wireless bill+egér .
Foxconn 915P LGA775 [link]
- Intel® Pentium® 4 processors, Socket T (LGA775)
- FSB 800/533 MHz
- Dual channel DDR 400 x2, Dual channel DDRII 533 x2
- PCIe x16, FGE 8X
- SATA x 4
- 7.1 channel Audio (Realtek)
- GbE LAN (Broadcom)
- 8 USB 2.0 portsLGA775 P4 Celeron 2,8Ghz + gyári hűtő
512MB DDR533 ram
80GB HDD
FDD
52x CDrom
CD-iró
Intel 100 Lan PCI(szóval két hálókari a gépben)
Ha csak nethez kell akkor Abit Siluro GF4 MX 440 64 MB AGP, ha játékhoz, akkor dobozos Gigabyte 7900GT PCIe Zalman edition 256MB 256bit-tel adom.
400 Watt tép
Fehér ATX ház[ Szerkesztve ]
-
csibor
addikt
válasz [HUN]Zolee #10901 üzenetére
Völgyhíd után rögtön jobbra,Polcbolt ?Vagy a Kistói úton van másik.
-
Vkinek van tapasztalat upc gold hdr csomaggal?
Milyen problémái vannak? (ha vannak)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
[HUN]Zolee
őstag
Üdv. Veszprémben hol lehet jó áron bútorlapot venni? Obin kívül Ha méretre is tudják vágni az még jobb volna. A netes árlista meg maga lenne a mennyország
[ Szerkesztve ]
''<[HUN]DrH>valaki mondjon egy tuningolos programot a mivel kocsis képeket tudok tuningoloni.'' https://ferromag.aranyoldalak.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield V
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest