Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
egy és két mag között nem áll ez a teória, jobb a 2 mag alacsonyabb órajellel, ellenben 4 magnál már az van amit írsz, tehát jobb egy gyorsabb kétmagos sok esetben, mint egy lassabb 4 magos, ez a jelenlegi illetve a régi programozók sara..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
csibor
addikt
Szerintetek S1 1.8 Sempront mire lenne érdemes lecserélni?Vegyek 1 magos,de 2 ill 2.2 Athlont,vagy inkább 2 magos de csak 1.6, 1.7 Ghz legyen Asztali vonalon gondolkodva lehet jobban járnak a kevesebb maggal de magasabb órajellel.
-
gombavadasz
tag
-
Male
nagyúr
Ért itt valaki a kivetítőkhöz?
Konkrétan egy Sharp PG-B10S-ről van szó... valami gond van vele. Múltkor egyszer nem akart bekapcsolni. Kihúztam-visszadugtam, jó lett. Azóta eltelt pár hét, most viszont egyszercsak menet közben lekapcsolt. A "Lamp" LED villogott, majd miután a venti is leállt égve maradt, és a Standby is világított. Kihúztam-bedugtam, akkor csak a Standby világított, simán be is kapcsolt, de fél óra után ismét lekapcsolt ugyan így... Mi lehet vele? A lámpában elvileg még van kb 1000 óra, illetve ha kiment volna, akkor nem segített volna az áramtalanítás. Túlmelegedést pedig nem jelzett...
-
ttt1
őstag
válasz FoBCRaistlin #9580 üzenetére
Okok szolj ha érdekel
-
madve
tag
válasz FoBCRaistlin #9580 üzenetére
Ha akarsz pancsolni nekem van egy faxa pumpám hozzá : [link]
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
madve
tag
[ Szerkesztve ]
Nem az a baj, hogy ekkora Isten állatkertje, hanem az, hogy igen alacsony a kerítés..........
-
Timyyy
őstag
PDA-t vennék!
HP iPAQ 3640 vagy 3870 vagy 3970 előnyben!!!!Ajánlatokat pü-ben kérem! Mindenre válaszolok, arra is ami nem kell!
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
vashal
tag
Hello
keresek a barátomnak agp-s vidkarit max 10.000ft-ig,lehetőleg veszprémban mert ki akarjuk próbálni hogy megy-e vele a lap,mivel nem túl erős a gép.most egy ati 9550 van benn ami helyett kéne
-
RpPRO
őstag
1db 512 MB 133-as ramot keresek egy tabla Boci csokiert cserebe.
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
-
ttt1
őstag
válasz FoBCRaistlin #9564 üzenetére
Egy s939es blokkom van nekem is eladó
-
helkis
veterán
keresek valakit a környéken, aki egy LGA775ös lapot tudna kölcsönözni hétvégére!
előre is köszi![ Szerkesztve ]
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
-
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #9564 üzenetére
sandi ehhez képest nem is melegszik..
egy D-Tek Fuzzion blokk, pont olyan mint ami volt is.. 2db singleradi 12cm.es ventikkel, meg egy x2o pumpa, ami tartállyal egyben van, 8-as csövezés..
ha minden jól megy akkor tervbe van egy nagyobb pumpa, és egy nagyobb radi is..
de egyébként van egy zsír új 1x használtam s939/am2-es tody blokk is, amit még pont egy x2 4200+@2700Mhz alapfeszen-hez vettem hogy meglessem mit is tud, de mire meglett a többi alkatrész már am2-es cuccom volt.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Pi2350(?) géphez adtak egy liveview progit ami mutatja a kamera képet, meg kitudja még mire jó. Elméletileg a telepítés, és újraindításután a tálcán dekkolna a kis progi, de nincs ott. Sőt, a liveview.exe-t is csak az fsc.tmp telepítő könyvtárban találja a Vista.
Van vmi trükk a dologban? Akinek megy, milyen progi-t indít el? Hová teszi ezt a cuccost?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kicsigeri
senior tag
válasz FoBCRaistlin #9571 üzenetére
Hát ha érdekel gondold meg, és jelezd. Tavaj novemberi a kari. És azért csak ennyi a gari rá mert a srác másik kártya helyett kapta. Tehát még csak fél éves kártya.
[ Szerkesztve ]
-
Daert
őstag
Eladó dolgaim:
8800GT 512MB
Sony NWZ-A815B 2GB
Tessék Csemegézni! -
kicsigeri
senior tag
válasz FoBCRaistlin #9568 üzenetére
24k Gari még 2010 dec végéig Pegazusoz, papírja doboza tartozékai megvannak.
-
kicsigeri
senior tag
Asus 9800 GT-t valaki? EN9800GT HYBRIDPOWER/HTDI/512M
-
Male
nagyúr
válasz FoBCRaistlin #9563 üzenetére
Köszi
Szép bizony... bár csomagoláson át nem is látszik, ugyhogy még csak képeken láttam
-
Male
nagyúr
Csak a driverre kell figyelni
Eladó egy szép kis MP3 lejátszó: Samsung YP-S2! Bontatlan csomagolásban!
[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Eladó!
Alaplap: AsRock P4V88+
Doboz, cd, kábelek jár hozzá.
Socket 478 for Intel® P4 processor
VIA® PT880 chipset
* Supports FSB800MHz processor, Prescott Ready and H-T Technology
* Supports DDR400 and Dual Channel Technology
* Hybrid Booster - ASRock safe overclocking
* SerialATA 1.5Gb/s, RAID 0,1,JBOD, SATA HDD_Hotplug
* AGP8X, 5.1-Ch Audio, 10/100 Ethernet LAN
* ASRock I/O Plus: 6 ready-to-use USB2.0 portsProci: Intel Pentium 2.8GHz 800FSB 512KB Northwood HT + Arctic Cooling Super Silent Ultra 4 TC Processzor soha nem volt húzva a rajta lévő hűtő 2 hónapot ment(doboz + blokk van róla).
Mindegyik dolog ajánlattétellel pü-ben lefoglalható és vihető
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
vashal
tag
Sziasztok
nincs valakinek ati HD 3850 AGP-s karija?egy ilyen vásárlásán gondolkozom,de elötte szeretném kiprobálni hogy teljesit
-
D.Orion
veterán
Eladó:
Darab gép:
Gyári CD megvan mindenhez(alaplap, vga, hang) + kábelek. A doboz amiben van nem eladó(más alaplap doboza), de természetesen találok neki valami szállításra alkalmas dobozt.
Alaplap: Acorp
CPU: Intel 466MHz
RAM: 128MB/100MHz
VGA: Savage 4
Hang: SB Vibra16XV
Kép: 1Acorp56K modem dobozában + kábel. Kép: 1
Canon BJC-1000 nyomtató + kábelek + leírás. Tinta nem tudom mennyi van benne. Kép: 1
Eladó eredeti játékok:
GTA4
CS:SHa nem reagálnék itt, akkor írj PÜ-t.
[ Szerkesztve ]
-
helkis
veterán
válasz FoBCRaistlin #9555 üzenetére
vax gomb ütött, mint ipari áram! amíg keresed a műszerfalon: [link]
[ Szerkesztve ]
-
kicsigeri
senior tag
Hali, hátha érdekel valakit. [link]
-
cimabue
tag
Sziasztok, chello júzerekhez kérdés: pár napja mocskosul szakadozik a net, feltöltés, mail is akad néha, játékot is próbáltam, folyamatosan laggol, itthoni szerverre 10ms a ping, külföldire már 100-200, vagy le sem fut a teszt... Nálam van gebasz, vagy másnál is jelentkezik a hiba? Chello lenne ennyire szutyok?
Üdv -
-
deedee
őstag
meg is lett közben a megoldás
http://rs-hungary.com/home.html
-
deedee
őstag
üdv
akinek van lehetősége /pl megfelelő bankkártya/ azt szeretném megkérni egy rapidshare acc
vásárlására a részemre.
én utólag fizetnék kézpénzben.egy hónaposról lenne szó és két hét után átadnám ingyen a
segitségért cserébe.
ha kell,leinformálható vagyok megbizhatóság,korrektség szempontjából a PROHARDVER.HU-n.
minden megoldás érdekel. -
-
ttt1
őstag
Elado 2 db casio ffi karora 0 km-es decemberig garanviális egyszer se használt.Db-ja 10 e ft.
-
urban racer
senior tag
Van egy deluxe mg 760 házam, kivágott belsővel, de ép oldallal. Ha kell valakinek akk egy Mexikói pizza árárért viheti, ha más nem, akk kuka jövő héten...
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
dokar
addikt
helkis, majere: el ne felejtsetek átjönni F1-re. nem tudom melyikőtök fog vezetni, de itt még maradt alkeszfree sör.
extra - SEXRay
-
KoPy89
tag
Sziasztok!
Erősítő / Hangfal szerelőt keresek!
Keresek olyan embert, aki megtudná javítani régebbi hangfalam, orion hs 500, a mélyhangoknál berezonál valami, minden egyes ütemnél :S
Illetve van 2db Videoton 6363s régi erősítőm, mindegyiknek van valami baja, egyiknél a bekapcsologomb rosz, a másiknál meg a hang recseg ropogHa esetleg te vagy egy ismerősöd foglalkozik ilyennel, vagy csak ismersz egy megbízható szerelőt, légyszives dobj privátban egy elérhetőséget!
köszi
-
barnam_
nagyúr
Így már világos.
Hát 1 gombnyomásos megoldást nem tudok, vagy mindig át állítod az alapértelmezett hangkártyát, vagy találni kellene egy olyan lejátszó progit, amiben lehet állítani melyik hangkártyát használja; érdemes lenne kipróbálni a KM Player-t, rengeteg mindent tud, lehet hogy ezt is. -
dokar
addikt
válasz barnam_ #9540 üzenetére
csináltam fotót:
ha olyat nézek rajta, amihez nem kell a nagy mély dübörgő hang, akkor elég a TV hangszóró is, mert nagyon szép a hangja (pl dokfilm), de ha kell az erős mély (pl akciófilm), akkor csak elég lenne egy gombnyomással a bekapcsolnom az erősítőt.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz barnam_ #9534 üzenetére
zsír, megnéztem egy hd moviet is ma. vettem hdmi kábelt. rádugtam a vidkarira (DVI-I - HDMI konverter csatival), másik végét a tv-be, aztán a hang is átment. nem is tudtam, hogy ez így működik. sajnos a hang nem maradt meg a pc-n, csak a tv-n. vhol biztos van beállítás erre.
extra - SEXRay
-
helkis
veterán
Egry-n kb 2 hét múlva elérhető a Digi.. azért kellemes ez a feltöltés, illetve a 7ms-es ping..
-
madve
tag
Igen. Minden megvan hozzá. Igaz már fel volt szerelve, de igazából ez nem megy tönkre. A tv-be menő csavarok hossza a TV-hez igazítva.
Ha kell megmutatom hogy lehet a legegyszerűbben és leggyorsabban felszerelni...
8k-ért vettem kb. 2 hónapja. Tehát ennek megfelelően mennyit érne meg neked? PÜ-ben jelezz ha lehet.
Szóval mi a neve a kollégádnak aki ismer? Felcsigáztál...[ Szerkesztve ]
-
ballington
addikt
ma felhívtam a complex computers-t, hogy mi van az alaplapommal, amit visszavittem múlt hét csütörtökön.
azt mondták, hogy náluk megy, semmi baja a lapnak.
jaj de jó mondomakkor biztos az volt, hogy múltkor nem elfüstölt, hanem a táp valami túlfesz védelme kiiktatta az egészet, és egyből utána nem tudtam bekapcsolni. én hülye meg nem próbáltam azt, hogy teljesen leáramtalanítom a gépet, és megpróbáljam újból. hiába, tiszta ideg voltam az miatt, hogy az egér azzal a lappal is szarakodik.
viszont most megnyugodtam, hogy jó az új alaplap. így viszont lehet eladom a mostanit, ami egy giga 965p-ds3...ha valakinek igénye van rá, szóljon.
viszont egy tápot kellene szereznem, hogy neme az miatt vacakolnak az egerek.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
rarri
senior tag
Buli lesz! És ingyenes ! Csak szólok ! [program ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
-
-
Nem, de létezik rádiós HDMI csakhát az ára ...
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Anno a .com is szállított, mert 1-2 cd-t amcsiból rendeltem, ezért meglennék lepve, ha a .de nem küldene. A honlapjukon a szerepel, hogy Európába az alábbi termékeket 7-21 nap alatt kiküldik: könyv, VHS, DVD, CD, tásasjáték, és puzzle, PC- és videojátékok, Irodafelszerelés, Kozmetikumok, ruhák és cipők, ékszerek és órák(kivéve a nagy értékű ékszerek)
A szállítás 6.00 EUR + a ruhák és cipők esetén 0,50 EUR/kg.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
-
csibor
addikt
Nem tudjátok az Amazon.de,innen szállítanak kies hazánkba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest