- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Aktív témák
-
bela22
tag
Up
-
bela22
tag
válasz
FlasH-BacK #47 üzenetére
Lehet róla szó, bár én inkább az intel vonalat nyomom, de talán jöhet a dolog. Ha megnézted, és eladó lesz, majd írj.
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up!
DVD író, vagy 478 -as hűtő rossz nincs senkinek? -
bela22
tag
Valami olcsó 478-as hűtője nincs senkinek? Ma is át tudnám venni Bp-n! Nem kell, csak a borda+lefogató, a venti lehet rossz is rajta. Ventim úgyis van itthon rá!
-
bela22
tag
Természetesen megkérdezheted, a hibás cuccok egy része bütykölésre kerül, egy része oktatásra egy kis suliba, a többi meg díszként fog funkcionálni, ha meg majd felgyülemlik, akkor kuka, vagy méh. Az árakban ezért sem szeretnék ''elszállni'', mivel véges a keret erre a célra!
Dvd íróra meg azt tudom mondani, hogy ha hibásként eladod, akkor érdekelhet, de mondj egy árat. Bár nekem olyan is jó lenne, ami teljesen el van pukkanva, ebből ugyanis bemutató eszköz lesz. A lényeg, hogy ne legyen szétberhelve!!
Ez nem igaz, már megint 2-szer ment el
[Szerkesztve] -
bela22
tag
Természetesen megkérdezheted, a hibás cuccok egy része bütykölésre kerül, egy része oktatásra egy kis suliba, a többi meg díszként fog funkcionálni, ha meg majd felgyülemlik, akkor kuka, vagy méh. Az árakban ezért sem szeretnék ''elszállni'', mivel véges a keret erre a célra!
Dvd íróra meg azt tudom mondani, hogy ha hibásként eladod, akkor érdekelhet, de mondj egy árat. Bár nekem olyan is jó lenne, ami teljesen el van pukkanva, ebből ugyanis bemutató eszköz lesz. A lényeg, hogy ne legyen szétberhelve!!
[Szerkesztve] -
bela22
tag
Engem csak pci-os cuccok érdekelnek!
(Amúgy milyen típus, mert lehet egyik havert érdekelné. Ha tudsz róla felbontást, meg egyéb adatokat, az is jó lenne! És win95 alatt rendesen szaggatás nélkül megy egy ilyen tv tuner?Ezt azért kérdezem, mert volt régebben egy leadtek 2000xp-m, és az 466- os cel esetén szaggatta rendesen a képet, de ez pusztán érdeklődés részemről!)
-
-
bela22
tag
oks, ha marad vmi, írd meg, és majd megnézem hogy érdekel-e belőle vmi!
Főleg 8x-es rossz, hibás vga kártyák érdekelnek, hibás dvd író, hibás,rossz ddr1 ram , tv tuner, digitalizáló kártya, scsi kártya, sata vezérlő kártya, esetleg rossz winyó 80gb, vagy feletti.
Ja, és egy s478-as hűtő, amiben akár kopott, hangos is lehet a venti! -
bela22
tag
Legfőképpen bővítőkártyák (pl : tv tuner, digitalizáló kártya, vga, ram, stb) érdekelnek, de más ajánlat is jöhet (meglátjuk)
Ami lényeg, külsérelmi nyom ne legyen rajta!
Jöhetnek az ajánlatok!
Ja, és szükségem lenne még egy bedöglött dvd íróra is, szintén külsérelmi nyom nélkülire!
Aktív témák
Hirdetés
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest