Aktív témák
-
robyeger
addikt
Ezért mennyit tudnál adni? [link]
-
Petya25
őstag
Van néhány hibás vinyóm, érdekel?
SCSI HP 18,2GB
SCSI HP 9,1GB
SCSI HP 4,32GB
IDE HP 170MB
IDE Seagate 545MB
IDE Seagate 1,3GB
IDE Seagate 1,3GB
IDE Seagate 1,7GB
IDE Maxtor 40GB
+ 2pár U profilos HDD tartó a 5,25''-os rackhez.
+ 2db fekete előlapos 5,25''-os HDD beépítőkeret -
N!tRo
tag
van pár rossz vincsim:
Maxtor DiamondBlack Plus 9 20GB 5400rpm
Samsung SP1604N 160GB 7200rpm 2MB > ez még valamennyire működik
Quantum Fireball lct 08 13GB -
csaszinho
csendes tag
Csá, van egy külsőleg szuper, de memóriahibás radeon 9800pro kártyám. remélem érdekel.
-
bela22
tag
Up
-
bela22
tag
válasz
FlasH-BacK #47 üzenetére
Lehet róla szó, bár én inkább az intel vonalat nyomom, de talán jöhet a dolog. Ha megnézted, és eladó lesz, majd írj.
-
FlasH-BacK
senior tag
Ha nem tudnám megcsinálni, akkor egy Epox 8RDA3+ nforce2 ultra400-as lap érdekelne? Doboz és cuccok vannak hozzá, cd-t leszámítva.
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up
-
bela22
tag
up!
DVD író, vagy 478 -as hűtő rossz nincs senkinek? -
bela22
tag
Valami olcsó 478-as hűtője nincs senkinek? Ma is át tudnám venni Bp-n! Nem kell, csak a borda+lefogató, a venti lehet rossz is rajta. Ventim úgyis van itthon rá!
-
FlekkeN
aktív tag
Annyi a hibája hogy a HSI chip van lesarkazda de csak egy nagyon kicsit én nekem most egy másikra kéne a pénz. Én személy szerint áldanám a neved ha 5e adnál érte de annyiból már egy kicsit működőképesebb kártyát lehete venni de van itt meg nekem egy fax modemem és egy régi lapscannerem ha azok is érdekelnekmeg van itt 2-3 rossz táp is ventillátor nélkül
-
bela22
tag
Természetesen megkérdezheted, a hibás cuccok egy része bütykölésre kerül, egy része oktatásra egy kis suliba, a többi meg díszként fog funkcionálni, ha meg majd felgyülemlik, akkor kuka, vagy méh. Az árakban ezért sem szeretnék ''elszállni'', mivel véges a keret erre a célra!
Dvd íróra meg azt tudom mondani, hogy ha hibásként eladod, akkor érdekelhet, de mondj egy árat. Bár nekem olyan is jó lenne, ami teljesen el van pukkanva, ebből ugyanis bemutató eszköz lesz. A lényeg, hogy ne legyen szétberhelve!!
Ez nem igaz, már megint 2-szer ment el
[Szerkesztve] -
bela22
tag
Természetesen megkérdezheted, a hibás cuccok egy része bütykölésre kerül, egy része oktatásra egy kis suliba, a többi meg díszként fog funkcionálni, ha meg majd felgyülemlik, akkor kuka, vagy méh. Az árakban ezért sem szeretnék ''elszállni'', mivel véges a keret erre a célra!
Dvd íróra meg azt tudom mondani, hogy ha hibásként eladod, akkor érdekelhet, de mondj egy árat. Bár nekem olyan is jó lenne, ami teljesen el van pukkanva, ebből ugyanis bemutató eszköz lesz. A lényeg, hogy ne legyen szétberhelve!!
[Szerkesztve] -
-
FlekkeN
aktív tag
mennyit adsz egy inno3D 6600 GT agp-s VGA-ért hűtő nélkül?
-
adam1
aktív tag
256 megás pendrive érdekel?
-
bela22
tag
Engem csak pci-os cuccok érdekelnek!
(Amúgy milyen típus, mert lehet egyik havert érdekelné. Ha tudsz róla felbontást, meg egyéb adatokat, az is jó lenne! És win95 alatt rendesen szaggatás nélkül megy egy ilyen tv tuner?Ezt azért kérdezem, mert volt régebben egy leadtek 2000xp-m, és az 466- os cel esetén szaggatta rendesen a képet, de ez pusztán érdeklődés részemről!)
-
Blood84
tag
isa slotos tv tuner érdekel? hibája csak annyi h. nixenek hozzá kábelek, és csak win95 driver van hozzá
-
abducted_
csendes tag
Hali,
1,44 rossz floppy(bootnál se ismeri fel a rendszer) 2 db
Audiovox AFX-2000 fax(levágja a biztosítékot, amint áramot kap)
IBM 9515-002 14'' XGA monitor (folyamatosan rezeg/kattog, már a bootnál is, amúgy látszik, hogy nagyon gyengén átveszi a vidkariról a képet, pl a lapom logoja kivehető, de a BIOS menüpontoknál már nem lehet navigálni)
Axion CL-1566 15'' monitor 2 db
- az egyiknek nagyon sötét a képe, még 100-as contrastnál/brightnessnél is
- a másiknak hiányzik 1 tű a monitorcsatlakozójából, pont az, amelyik a kék színért felelős
LG 15'' Studioworks, szétugrott a képe, a menüből nem lehet helyrehozni
4 gombos Genius joystick
DEC VT330 terminál, vmilyen kijelzőhibával + kézikönyvek
ezek közül vmi? -
-
A Mester
tag
Videokártya: INNOVISION Geforce 2 Mx400 64Mb
Hangszóró: Kolink KK691
Monitor: LG StudioWorks 563A/563N [15'' CRT]
ezekhez mit szólsz??? nincs rajta semmi baj.. -
bela22
tag
oks, ha marad vmi, írd meg, és majd megnézem hogy érdekel-e belőle vmi!
Főleg 8x-es rossz, hibás vga kártyák érdekelnek, hibás dvd író, hibás,rossz ddr1 ram , tv tuner, digitalizáló kártya, scsi kártya, sata vezérlő kártya, esetleg rossz winyó 80gb, vagy feletti.
Ja, és egy s478-as hűtő, amiben akár kopott, hangos is lehet a venti! -
föccer
nagyúr
ijhaaaa...
sajna lekéstél. mert volt nálam egy rakás szemét a szobámban, de már nem fértem tőle, és elpaszoltam egy srácnak 2 pöttyösért cseréde)
Még nem jött érte, de ha valami nem kell neki, akkor szoljak még neked???
Ha valamit itt hagy nálam, akkor viheted a maradékot, csak gyere érte.
Meddig aktuális??? -
bela22
tag
Legfőképpen bővítőkártyák (pl : tv tuner, digitalizáló kártya, vga, ram, stb) érdekelnek, de más ajánlat is jöhet (meglátjuk)
Ami lényeg, külsérelmi nyom ne legyen rajta!
Jöhetnek az ajánlatok!
Ja, és szükségem lenne még egy bedöglött dvd íróra is, szintén külsérelmi nyom nélkülire!
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest