Aktív témák

• hjw
    csendes tag
    válasz pippin12 üzenetére #76

Nem nagyon értem rá vele foglalkozni, ez egy 3 napos saját vélemény,tapasztalat.

A Cubot GT99 telefonomhoz képest nagyon gyors.
    Nagyon össze van rakva.Először féltem az 5" mérettől (4,5" után), de kellemes csalódás.Nem érzem azt, hogy ki akar esni a kezemből, mivel nem olyan vékony.
    A gyári fólia erősen vonzza az ujjlenyomatot. A hátlapot nehéz levenni, nagyon sok köröm fogja, de atom stabil. Ezen kevésbé látszik meg a használat.
    3G-4G-wifi: Stabilan, jól fogja a jelet, a jelerősség is kiváló.
    Egy 16Gb sd kártyát raktam bele zökkenőmentesen.
    Első Wifi kapcsolatnál felajánlott egy frissítést, éltem vele.
    Gps nagyon gyorsan talál jelet.Panelban, ablaknál, (csak a GPS van bekapcsolva) 8-10 másodperc.Menet közben nem próbáltam. A kijelzővel nincs gond, bár erős napsütésben rosszul látható.Talán egy matt fólia valamelyest megoldja.
    Ujjlenyomat olvasót nem próbáltam.
    Akkumulátor: 25%-nál saját töltőjével 1 óra 50 percet ír a 100% feltöltésig.
    Szerintem aktív használat mellett bő egy nap használat.Még csak egyszer töltöttem.
    Hívás értesítés: rezgés elég gyengének érzem.Beszédnél tisztán hallanak, hallok.
    Kihangosítás: nem vettem észre, hogy torzítana, recsegést nem hallok.
    Youtube lejátszás akadálymentes.

Fájó pont az értesítő led hiánya, de ez a specifikációban jelezve volt.Gombok háttér világítása annyira nem hiányzik, bár értesítésnek lehetett volna használni.

Képek

Aktív témák