- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Nowhereman #153 üzenetére
Na, nemár
)
Most, hogy mindenki a ''jobb proci'' címszó alatt a gyorsabbat érti, már meg a villanyóra mese jön ?
Mennyire tekeri ?
Nekem csúcs lapban volt K6-2 500-asom és a 400-as Celeron anyámék gépe mikor arra váltottam át ideiglenesen 1 hónapra, hát hogy is mondjam, megváltás volt.
DivX-ek csúcsminőségre kapcsolva mentek, nem kellett levenni quality-t hogy ne akadjanak, játékok ''meglódultak'' és még a Linuxom is vigyorgott egy jót mikor érezte hogy más a vas alatta.
Nem rossz a K6 széria szerintem, de olyan mint az olcsó hús: híg a leve. -
törölt tag
Jó, akkor menjünk el K6-3 600-ig, jó?
Abban már L2 Cache is volt, 100 FSB, és kiegészítő modullal még a legszutyokabb P1 alaplapban is beindul.
De azokban, amik K6-ot vagy K6-2-t támogatnak, még ugyancsak.
De valahogy én a K6-3-at nem nagyon érzem P1 kategóriának.
Még a K6-2-t sem.
Csak tudnám miért.
De még a K6-ot semEzt sem tudom miért. Zavar az a 6-os a nevében, lehet. Az olyan ''pékettős''
K5 -> Pentium
K6 -> Pentium 2 és P2-Celeronok
szerintem, hozzáteszem.
szal a létező legjobb P1 kategóriás (!) proci még mindig a 233 MMX, és hogy húzva vagy nem, édesmindegy.
Mutass rá egy K6-ra, ami azonos órajelen veri a 233 MMX-et. Egyáltalán van?
Itt szerintem a topicindítónak elég izmosan definiálni kellett volna, hogy Socket 7-ről vagy Super Socket 7-ről van szó, mert kúúúvára nem mindegy
Ráadásul az még mindig csak foglalat, attól még a proci nem biztos hogy P1 kategória a 300-400 MHz-eivel.
Tetszikérteni? -
törölt tag
Srácok ez a topic komoly ?
A valaha létezett legjobb P1 kategóriás proci a 233MMX, de a 166-osok között is volt olyan darabok anno, amik mentek vígan 280 körül.
Teljesen fullra tökmindegy, milyen i/o dolgok voltak akkor már a Cyrix-ban megoldva, meg mi minden kis csicsa extra volt beletéve, de komolyan...
halál mindegy, ha az Intel MMX mindig rommá pofozta mindenben
Ez van
Én anno 200 MMX-el kentem 250-re húzva + Voodoo1 (aztán Voodoo2) ... hááát nem sok gép volt ami a nyomába ért annakidején, azok is egytől egyig Intelesek.
Amúgy a legjobb proci sztem a 486 DX2/66 volt, mert azon már ment a Doom2 folyamatosan ''high'' grafikus módban, ellenben a jó öreg kis 386-ossal.
Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest