- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
dearbear
tag
Hi all!
Amióta megjelentek az újabb és kisebb válaszidővel rendelkező TFT-k egyesek már a régebbieket nem is tartják alkalmasnak járék céljára, holott kb 1 éve mikor még ezek a monitorok nem voltak a piacon, azt szajkózták, hogy a 30 ms-nál kisebb reakcióidejű moncsik már kielégítőek játék közben is. Szóval ez kábé olyan mint hogy ma már nem érdemes GF4Ti-ot vagy 8000-9200-ig terjedő Radeont venni, mert szar, holott az is lehet hogy tökéletesen megfelel a vásárlója elvárásainak. ( Ilyenkor azért meglepődik az ember mikor valami klafa Dx9-es kártyát ajánlgatnak)
Szóval ha maximalista vagy akkor 16 ms-nál alább ne add. Viszont ha annyira mégsem, akkor lehet nem lesz semi problémád. Én például bár nem vagyok fanatikus FPS fan, de néhányszor azért játszottam a UT2003-mal a Hyundai ImageQuest Q15-ös moncsimon, és egyszer sem volt problémám.
Hol is lehet igazán könyen észre venni a válasz idő magas mivoltát? Ha egy erős éleket tartalmazó képet csak alig mozdítassz el. Na ilyenkor az élek (csak azok) szellemképként megjelenhetnek az elmozdulás irányában. Leglátványosabb ezt összehozni egy fekete fehér pontmátrixszal, amit egyfojtában mozgatsz a képernyőn, de kb egy pixel/ResponseTime sebességgel. Ekkor nagy elmosódást fogsz látni.
Uff, szóltam.
Byez!
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest