- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
hapakj
őstag
Ezt én értem, hogy célhardverre optimalizálták, s valószínűleg a fejlesztői PC-s változat az akkori csúcsgépeken sem ment kielégítően, s igen a GTA IV eléggé szarul is volt optimalizálva, de ez a játék 14 éve jelent meg XBox 360-ra és PS3-ra
Azokba a gépekbe egy Geforce 7800 GTX meg egy DX9 -10 közti videókártya van
A mai rendszerek annyival gyorsabbak, még azok is amiket minimum követelménynek megadnak, hogy erőből le kellene nyomnia optimalizáció nélkül [link]
Egy GTX 960 vs egy csúcs DX9-es kártya.
Szerintem épp azért nem jelent meg sokáig pc-re, mert látták a GTA IV PC-s release mennyire nem sikerült jól, s inkább vártak vele addig míg a PC-k megoldják.
A Nintendo Switch már egy érdekesebb kérdés, bár az is jóval erősebb mint az Xbox 360 és PS3
-
hapakj
őstag
hanem elvileg a spagetti kód, ami úgy lett elkészítve konzolokra, hogy azt valójában csak a virtuális duct tape tartotta csak össze
hát ez továbbra sem sok magyarázat, hiszen ők nyilatkozták a linkelt cikkben, hogy végig win32 fejlesztették. Szóval nem értem mit kellett akkor átírni PC-re?
hogy igazából a PS4/Switch-es kiadást valójában egy emulátor futtatja PS4/5-ön és Switch-en
Ezt el tudom hinni, hogy mondjuk a portolást úgy oldották meg, hogy ahelyett, hogy új render backendeket írnának a játékhoz (főleg mivel low level apira kellett volna), beraktak valami kész lib-et ami dirextről átdobja vulkan (DXVK) meg a PS4/5 saját API-jára.
De ugye Windowson bőven az összes DirectX-ből, szóval erre itt nincs szükség.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest