- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"PowerPc/Cell/MIPS/ARM" - jó csak fura, hogy architektúrák, meg egy konkrét chip keveredik.
Kivétel erősíti a szabályt.Csak így tudtam a PS3-mat belecsempészni.
Hopkins95: Én sosem szerettem ezeket a harcokat, mert sosem az nyer, akinek kéne, hanem ami/aki mögött összezárnak a többiek (persze van amikor a kettő ugyanaz)..
-
törölt tag
Azt írtad, hogy az utasítás készlet jellemzője, ami nem teljesen fedi az igazságot.
Nem csak akkoriban volt sok minden RISC, most is az."A Cellben is powerPC magok voltak."
Ki írta azt, hogy nem ? Vagy most a wikipediaolvasási tudásodat villogtatod ?"Azt hogy nem elterjedt a MIPS-re és a PowerPC-re értettem, nem a RISC-re."
Félreérthetően fogalmazol.RISC alapú architektúrákat nehéz emulálni x86-x64-en. Ennyi.
-
törölt tag
Ez nem teljesítmény kérdése. Nézd meg a PS2-őt.. Egy 300Mhz-es processzor, 32MB RAM, meg egy 150Mhzes vga, 4MB rammal. Aztán még mindig nem sikerült tökéletesen emulálni, mert egyes játékok borzasztó nagy erőforrásokat igényelnek az eredeti hardverhez képest.
Nehéz eltérő architektúrákat közös nevezőre hozni.. -
wjbhbdux
veterán
A GTA4 ma sem fut jól semmilyen csúcs PC-n, még ha Vulkant ráerőltetve játszol valamennyire igen de úgy meg bugok jelentkeznek.
Ez is fosport esélyes de majd a DLSS elviszi
... Mindenesetre az Unread kiegészítőért megveszem, mert csak az alapjátékhoz volt szerencsém régen.
-
negyven2
nagyúr
Attól, hogy win32-n fejlesztették, azért még ezeket egy adott célhardvere készítették és optimalizálták (PS3/X360). Rockstar-nál (és valószínűleg a többi hasonlóan fejlesztő cégnél), előbb megcsinálják a konzolos kiadásokat, és csak azután állnak neki a PC-s port-nak. Ez ahogyan írtam Rockstar esetében biztosan így van (vagy volt), mert én követem az egyik volt GTA IV-en is dolgozó volt fejlesztő dolgait. Ő írta, hogy általabn a konzolos megjelenés után által neki a PC-s kiadásának (legalábbis a III/VC/SA/IV esetén így volt).
Vagyis itt nem az a kérdés, hogy volt-e PC-s változat, hanem az, hogy az a változat miként működött egy nem fejleszhez szánt eszközön (vagyis minden más konfigurációjú PC-n).
-
Közben megtaláltam ennek az elméletnek a forrását:
...there is just one title absent from our PC release plans – that game of course being Red Dead Redemption, and of course we’re well aware that some fans have been asking for it. All we can say is that whenever it is viable (technically, developmentally and business-wise) for us to release a game for PC (or any other particular platform) – we will and we usually do; unfortunately, that is just not the case 100% of the time for all platforms.
Forrás: Asked & Answered: Max Payne 3, L.A. Noire, Red Dead and More
Közvetett reddites poszt:
Myth or Fact? "Red Dead Redemption code is a mess"Továbbá a reddites posztból egy komment, amit negyven2 kolléga is említett:
I know it has been some time, but yeah it is true.
Recently, there was a team trying to translate the game to Brazilian portuguese, and one of the patchers, said that in fact, the game is basically a mess (he called it "spagetti code" or something like that). -
negyven2
nagyúr
Minden konzolos játék PC-n készül, és ebből fakadóan van neki "PC-s változata is"!
Amúgy a #20-as kommentedre meg annyi a valós válasz, hogy nem a dokumentáció volt gond, hanem elvileg a spagetti kód, ami úgy lett elkészítve konzolokra, hogy azt valójában csak a virtuális duct tape tartotta csak össze (vagyis azt akkor baromi nagy munka lett volna átírni PC-re). Vannak olyan pletykák, hogy igazából a PS4/Switch-es kiadást valójában egy emulátor futtatja PS4/5-ön és Switch-en (hasonlóan mint Xbox One/Series X|S-en az X360-as kiadás, csak ez a Double Eleven saját megoldása).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Futás, futópályák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest