Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rii

nagyúr

azt a web-olalt pedig békénhagyom ... de annyit még elmondanék, hogy a jégkorszaik visszamenve akarják bizonyítani, hogy ez ember soha, vagy csak ideigleesen volt húsevő.
    ... Nos, az hogy a föld az élet mikor alakult ki, nem tudták még konkrétan megállíapítani, vannak akiktöbb millió/milliárd évekkel dobálóznak, de ugynaúgy tuományos tények támasztjá alá azt is, hogy a földön az élet 6-10,000 éves.

Szóval ebben mint konkrétum szerepel, de nem lehet rá mint bizonyítást nem igénylő tényre (axióma) hivatkozni. Előbb a cikk írója igazolja, hogy volt a kö-jég-korszak. Ha nem, akkor igazolom, hogy az emberek végig húsevők voltak. Ez inkább vallási irányultságból fakadt némelyeknél, és mások meglátták benne az egészséges táplálkozást.

De ha soha nem is lettek volna húsevő emberek, akkor most a föld lakosainak 98%-a tévedésben él? Nemá! (Nem'tom mennyi a vega, én még eggyel sem találkoztam életem során, csak a Bio-Boltok nagyságából, hálózatának sűrűségéből következtettem - lehet helytelenül).

Új hozzászólás Aktív témák