Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ha mindegy a nyelv, akkor is UHU-t ajánlom :) Le is írtam hogy miért. Ajánlanám még a Gentoo-t, de talán nem azzal kéne kezdeni ;] (nekem is beletört a fogam, pedig akkor már egy éve linuxoztam, s nem csak ''használom s örülök'' szinten)
RedHat: ki lehet kerülni, de ahhoz manuálisan kell fordítani a médialejátszókat.
Dc++ helyett: dcgui. Hatalmas az a program, tud többszálú letöltést (egy fájlt több embertől), s a magyar HUB-okon is engedélyezett (épp a linuxosok miatt).
Mirc helyett: Xchat
Programozás: az is van. -
WN31RD
addikt
Knoppix: CD-ről indul, nem szükséges telepíteni, felismer minden hardvert magától (elméletileg és általában).
UHU: magyar nyelvű, egyszerű a telepítése, egy rakat cucc van benne alapból, stb.
De lehet, hogy mások majd ajánlanak valami Mandrake/SuSE/Red Hat-et, ezekben nem vagyok otthon.
Ha majd komolyabban linuxozol, akkor Debian/Gentoo. ;] -
Cathfaern
nagyúr
Egyértelműen az UHU linux-ot, a magyar nyelv sokat segít, meg az is, hogy kifejezetten felhasználóbarátnak csinálták.
Emulátor: nos ez az egyike annak a kevés programnak, ami nem ingyenes (illetve ha forrásfájlt le lehet tölteni ingyen, de azért kezdőnek nem ajánlanám a fordítást). A neve winex, lényege, hogy windows-os környezetet tud emulálni, így futtathatók az .exe állományok (is). Hogy milyen sikerrel, az már más kérdés, de nagyon sok játékot visz. Itt egy lista, hogy miket (és, hogy mennyire): [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=33712[/L] (ahol a working rate 4-5, akkor gyakorlatilag 100%-osan viszi, de nekem a 3-asokkal sem volt gondom).
Futtatása egyszerű: winex játék/könyvtára/játék.exe
Beszerzése: ''szokásos'' módon (ne írj e-mailt, mert max. annyit tudok mondani, hogy DC++ :P)
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- OLED monitor topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest