Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
őstag
35W-hoz sokkal nagyob körből válogathatsz, mert ezt jóval több hűtő is elviszi passzívan, mint mondjuk egy 65W-osat, vagy egy 100-110Wosat.
Artic Cooling Freezer?
Ha jól tudom, akkor ennek van olyan változata, ami felmegy az S754-re.
[link]
Miután rájöttem, hogy saját készítésű passzív hűtéssel mennyivel jobb eredményt lehet elérni, mint a gyáriakkal (pedig a réztömb ami a procit jelenleg hűti, még nem is mint heatpipe funkcionál, mert még kell rá a kapilláris, meg a másik oldal réztömbje...), én már nem veszek többet gyári hűtőt...
A Scythe Ninja 16-17 eFt-os induló árral volt kapható az első időkben.
500*500 mm-es alumínium bordát meg kapni 12 eFt-ért.
A réz tömb ugyan drága volt (együtt már drágább, mint a ninja, de ezt csak egyszer kell megvenni, és elkészíteni).
Veriakilis
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest