Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
Figyelj! Te az Ószövetségről beszélsz. Most az Újszövetség korszakát éljük. Ez jobb szövetség. Sajna nem tudunk kövezéssel szolgálni.
Valószínűleg az zavart meg, hogy véleményed szerint a Biblia tanításait szó szerint kell követni, azt elfelejtetted hozzátenni, hogy bizonyos tanításokra ez nem vonatkozik.
Tehát az ószövetségben található teremtéstörténet, vagy mondjuk a tízparancsolat az rendben van, a kövezés meg nem.
Akkor most ki értelmezi félre a biblia szavait?
Hát nyilván én
Ha pedig Istenkáromló vagy, és tudsz róla, hát változtass a dolgon.
Hát nem tudom, mi számít istenkáromlásnak, ez ember és ingerküszöb függő, de semmiképp nem érzem magam annak.
Senki nem kövezne meg? Amikor gyülölettel, és utálattal találkozok?
Szeretünk vitatkozni, szeretünk megkérdőjelezni dolgokat, de szerintem itt senki gyűlöl sem téged, sem a nézeteidet. A vita és a kételkedés nagyon távol áll a gyűlölettől.A linkelt cikket elolvastam, tele van hibás érveléssel. A hold távolságát firtató érv például iskolapéldája a szépen becsomagolt hazugságnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Makulátlan! HP EliteBook x360 830 G8 Érintős Fémházas "Kis Gamer" Laptop 13,3" -50% i7-1185G7 16/512
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 4K
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest