- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
PHM
addikt
válasz
Panthera #21028 üzenetére
Márpedig, ha a 9V-os adapteren csak pár mV-ot mérsz terheletlenül és
terhelten is, miközben a 12V-os ventilátor forog, ott valami nem stimmel.
Alternatív lehetőség, hogy a 9V-os adapterek sima AC trafók, de az érződik
a súlyukon is, + rájuk is kell legyen írva.
16-32V-os HP adapterem nekem is van több is, mindegyiken simán lehetett
a kimenő feszültséget mérni. Ezek fényében nem értem a nálad történteket. -
PHM
addikt
válasz
Panthera #21026 üzenetére
Nem rontottál el valamit a méréskor?
Pl nem AC feszültségmérésben próbáltál mérni?
Csak mert az üresjárati kapocsfeszültség kapcsolóüzemű tápoknál
a névlegeshez közeli, míg a hagyományos, stabilizálatlan trafós tápoknál
a névlegesnél (sokszor jóval) magasabb szokott lenni. -
atiska007
senior tag
válasz
Panthera #20476 üzenetére
Sajnos otthon csak egy 400W-os régi tápom van, a VGA-nak meg kellene egy 8 tűs tápcsati, szóval így nem tudom tesztelni.
kölcsönkérni meg ugye elég necces, hogy nekem bárki kiszerelje
Alaplap meg teljesen más, előző egy inteles volt, a mostani meg amd. Így a szériahibát elvetném.Max azt tudnám még megtenni, hogy online veszek egyet, tesztelem, és ha jön továbbra is a hiba, akkor visszaküldöm. Csak ez kicsit pofátlanságnak tartom eljátszani
-
atiska007
senior tag
válasz
Panthera #20474 üzenetére
Nem áll le, "fut", ameddig ki nem nyomom.
VGA: XFX RX 480
Alaplap: pont emiatt cseréltem 1 hónapja lapot és procit, de annál a konfignál csak sleep-ből nem jött vissza, indítani lehetett bármikor, azzal nem volt gond.
Csak már szeretnék tutira menni, hogy most még cserélek tápot is, és máshol van a hiba. -
PitLee
őstag
válasz
Panthera #20435 üzenetére
Ezen az oldalon
https://www.dell.com/support/home/hu/hu/hubsdt1/product-support/product/optiplex-760/docs
találtam egy "szervizelési útmutatót" (már ha ez az a szerkezet ami neked is van)
https://downloads.dell.com/manuals/all-products/esuprt_desktop/esuprt_optiplex_desktop/optiplex-760_service%20manual_hu-hu.pdf#page=158itt a 158 oldalon írják, hogy
Ha az üzemjelző fény sárga színű fénnyel villog, a számítógép kap áramot, de belső energiaellátási problémái lehetnek:
- Gondoskodjon arról, hogy a feszültségválasztó kapcsoló (ha van) a helyi váltóáramú feszültségnek megfelelő állásban legyen.
- Biztosítsa, hogy a processzor tápkábele stabilan csatlakozzon az alaplaphoz.
Ha az üzemjelző fény sárga színnel folyamatosan világít, akkor lehetséges, hogy egy eszköz hibásan működik, vagy helytelenül lett telepítve:
- Vegye ki, majd helyezze vissza a memóriamodulokat (lásd: Memória).
- Távolítsa el, majd helyezze vissza a kártyákat.1 oldallal lejjebb tekerve a pdf-ben van elvileg a
- Diagnosztikai fénykódok az indítási önteszt alatt
Amit vagy a bekapcsológomb vagy ledek az elején vagy a hátulján villogják ki. -
04ahgy
nagyúr
válasz
Panthera #11895 üzenetére
Ha megy a tápod, akkor 100% nincs baja a kondinak, ha meg nem megy, és a kondi a baja, akkor csere, és megint jó lesz.
Ez a kondis gond kizárólag a 350-400-450W teljesítményű, és bizonyos gyártási idejű GLN tápokat érinti. Ha neked nem GLN van, vagy nagyobb, akkor tárgytalan számodra a probléma.
Megjegyezném, hogy az FSP sem tudhatta, hogy hosszú távon gond lesz ezekkel a kondikkal (korábban nem voltak a CapXon nagyfeszültségű szériáival gondok), és át is tértek a Teapo-ra. Így szidd őket...
Persze feltételezem a cikket értő olvasással már nem tudtad olvasni, értelmezni, mert akkor ezt most nem kellene leírnom.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged